Karadeniz61 bu gece hiç uyuyamadık oğlum 16 aylık yalancı emzik kullanmasına ramen geceleri beni emzik yaptı bellerim tüm vücudum ağrıyor, gece emmesini bırakanlar nasıl bıraktınız yardımcı olunnn😓
Mihriban36 Karadeniz61 benim bebegim 10 aylik gecen ay oyle yapiyordu ki beni resmen olduruyordu cık cık emip duruyordu nerdeyse yarim saatte bir kalkiyordu dedim bu boyle olmaz hani derler ya cocuklarla konusun gunduz uyuyacagi zaman emzirdim gece de 10.30 da emdiyse 3 de emzirdim o kalkti ben uyuttum o kalkti su verdim uyuttum gece bi defa sabah da bi defa emziriyorum kahvalti yapinca emzirip yatiriyorum kararli olun onunla konusun anlamayin demeyin anliyorlar ve kalktikca yatirin su icirip yatirin bir iki gun zorlaniyorsun sonra rahat ediyorsun
Esra_Deva Karadeniz61 kızım 13 ay 10 günlük. Emmiyor mama alıyordu 60cc. Bir haftadır su veriyorum. Dr yönlendirmesi ile kestik
Karadeniz61 Mihriban36 bende bi konuşayım ozaman bizde şöyle kötü bi olayda var memede uyuyor, bi yandan emerken diğeriylede oynuyor😳🫣 napcam çok korkuyorum en kötü babanesne bırakırım geceleri ama sonrasından nasıl uyutcam diye daha çok korkuyorum
Karadeniz61 Esra_Deva bizim sanırım atak dönemimizde ondan ekstra böyle huysuzluğu var sağ salim atlatalım bende suyu dayıcam😂😂😂