Miran47 Dört aylık bebeğim hapsirior inşallah hasta olmaz sabaha kadar açık unutmuşum gece emzirmeye uyandik ettik ama yine önüne perde olduğu için aklıma gelmedi hiç kapatmmak böyle kapı cam açıp yatan varmı bebeğin üstüne
Littlee Miran47 cereyan yaptırmıyorum ama cam açık uyuruz hep yoksa çocuk çok rahatsız oluyor Sıcaktan
neslicanben Miran47 yaklaşık 1 aydır kapı pencere hep açık üstünü de örtmüyorum. Zıbın ve penye şort ile yatıyor
Aryemus_3 Miran47 yaşadığınız memlekete eve bağlı bizim evin bütün camları açık oğlumu zıbınla yatiriyorum sadece yine sıcak hasta olmaz korkma
Littlee Miran47 nasıl alıştırırsan öyle gider bak ben camlar açık sadece zıbınla yatıyorum asla başka bi kıyafet kabul etmiyor uyuyamıyor. Üstünü önceden örterdim ama atıyor bikaç dk içinde onuda yapmıyorum
ikiprensannesii2 Biz bursada yaşıyoruz 1 aydır kapı açık ve oğlumun üzeri çıplak. Yaşadığınız yer neresi sıcaksa bir şey olmaz
Kuzeymommms ikiprensannesii2 valla bizde aynı durumdayız tek zıbın kapılar açık ama yine sıcak ev bizde bursadayız
cekoslavakporseleni Miran47 çift taraflı açık değilse hiçbir şey olmaz. Yazın hep kapı baca açık yatarız hiç hasta olmadı. Küçükten beri öyle.
AkademiikAnne Miran47 Uzun zamandır zıbın giydirmeden incecik tulum giydiriyorum üzerininde örtülmesini sevmiyor ve cam tepeden açık oluyor
[silindi] Miran47 oğlumun hep üstünü örterdim uyurken camlarıda kapalı tutardım yazın basından beri hasta 1 aydır kapılar açık üstünüde örtmüyorum zıbınla yatıyor hiç hasta olmadı 1 aydır. terletmek daha çok hasta ediyor.
Mervedr Miran47 benim 2 kapı ve evimin bütün pencereleri açık uyuyoruz sabah biraz burnu tıkalı gibi uayniyo ama uyanınca geciyo . Sıcakta hiç uyumak istemiyo
Denizanasi92 Miran47 ben özellikle hava akımı olan yerde yatırıyorum biraz eserse cocuk serinlesin diye cereyan hasta etmez düşük bağışıklık , terliyken cereyan , aşırı sıcak hasta eder.
Sevgiguveen Miran47 doğduğundan beri klıma altında uyudu valla Alıştı heralde 😂 akşamda çok guzel esiyordu butun cam kapıyı açtım gece 4 saat oyle yattı . Alışsın dedim kollamıyorum öyle cok ben tam iki cam arası bırakmıyorum oda yatagı denk gelmiyor 😂😂