Biricik01 Kızlarrr bebeğim 15 günlük o kadar uslu bebekti ki hep uyurdu zorla uyandırıp emzirdim 2 gün öncesine kadar hele bugün sabaha kadar gram uyumadı zaten yalnızım stres yapiyorum o böyle olunca.Benim uykusuz kalmamim hiç önemi yok ona birşey olacak diye korkuyorum.Normal mi böyle huysuz olması hiç uyumamasi😟
Biricik01 Nurana kullanıyorum canım gaz damlasını çok rahattı hep uyurdu . Nazar mı diye düşünüyorum arada kaynanam her önüne gelene anlat anlat bitiremiyor fotoğraf felan atıyor🙁
ayazasaf Biricik01 henüz atak süresine gelmemiştir kuzum benim oğlumda 27 günlük gazı var evet ama ben nazara inanıyorum. 2600 dopdu yeni topluyor kendini ama her önüne gelene 500 gr almış 400 g almıl büyüyor çok iy bilmem ne diye anlatıp duruyor o gece sabahı buluyoruz patlayacakmışcasına ağlıyor durmuyor. Kalbi fesat insanların kötğ enerjisine geliyor
Nurana Biricik01 benimkinin gazı cok oluyordu, sadece hafifletirdi tam geçmiyordu.. tabi canım nazar ola bilir, 40 çıkmamış ne öyle resim falan😏tahmini doğum tarihi ne zaman, bide kız mı erkek mi. Atakda mi diye bakayım bir
Biricik01 Nurana kız canım tahmini doğum tarihi 13 Ağustos tu 3 Ağustos ta doğdu.Valla nazar canım başka birşey değil yoksa doğduğundan beri uyuyordu yavrum maşallah gelene gidene şöyle iyi şöyle kilolu bilmem ne anlat anlat tabi olacağı buydu
Biricik01 ayazasaf aynen canım benim kayananamda öyle şükür gitti de rahatladim sürekli nazar dualari okuyorum bu kadar mı anlatılır önüne gelene kilosu böyle akıllı bilmem ne halbuki o yaştakiler daha iyi bilmeleri lazım nazarı.
Biricik01 Jelibon gazı olunca ortalığı yıkıyor canım ayaklarını felan çekiyor anlıyorum bu başka birşey sanki 😒