eceeh İyi geceler 2 ay 10 günlük bebeğim var her içmesinde kaç ml süt içmesi gerekiyor siz kaç ml vermiştiniz?
tospikinannesiii eceeh Tam 2 ay 2 günlük 60 ml ideal geliyor 90 yaptığım zaman kalıyor biberonda çok nadirdir 90 i bitirdigi . 2.2.5 saat te bir .
Meromelo eceeh benimii 1 aylik 120 iciyor arada 90 🤷🏼♀️ Her cocuk kendine has doyma kapasitesine sahip bu kadar takilmana gerek yok deneyerek anlarsin sana kendini belli eder mutlaka
Siss Bizde 2 bucuk aylık olduk ikizlerimle 3 saate hie 120cc iciyolar gunduzleri bazen 150 yapiyorum erkek ola iciyor kız 150 arada iciyor birde geceleri artik uyanmak istemiyolar ben uyandiriyorum oda zorla 90cc fln iciyolar siz gece kac saate kdr bekliyorsunuz uyandirmak icin acaba
asmom_ eceeh 1 aylık bebeğim 130-140 ml içiyor sağıp veriyorum burdaki yazılanları okuyunca benimki fazla mı diye düşündüm açıkcası 🤷🏻♀️
Asigonul Melek43255 valla cnm benim oğlum 2 yaşında 240 bile içmiyo😅🤣 kızıma çok şaşırıyorum maşallah subhanaallah 😊 ama her zaman 240 değil mesela şuanda 160 içti. Ve ayriyetten benide emiyor. Mama vermeden önce emziriyorum doymadığını anlayınca mama yapıyırum. Bazen gece boyu beni emio artık göğüslerim acıyınca sabah mama veriom ki biraz göğsüm dolsun diye😅 yani günde 3 defa mama içiyor geri heo beni emio
mucizemoglummmm eceeh O aylarda 2,5 saatte bir 60 cc içerdi. Doktor ilk 6 ay her ay 30 cc ekle demişti.Öyle yaptım.Şu an 7,5 aylık 3,5 saatte bir 210 cc içiyor. Bir yaşına kadar artırmayı düşünmüyorum. Ek gıdalarla destek oluyorum. 🍀