tugbactlkya Kızlar saçlarımı hızlı uzatmak için hangi ürünü ya da neyi önerirsiniz? Tecrubeleriniz neler bende saçlarımın hızlı bir şekilde uzamasını istiyorum 2 ay sonra düğün var 😊🧡 Şimdiden teşekkür ediyorum yorum yazanlara
Ysfm_20 tugbactlkya ben saçlarımla daha doğru kafa derimi sürekli kasirim saçlarımı yaglandiririm sonra 2 3 gün saç yıkamam sadece vücut banyosu bunu 1 ay deneyin farkı görürsünüz birde kremli şampuanla kullanmayın maşa fön gibi işlemleri çok fazla yapmayın banyoda başınıza sıcak su tutmayın ben hep ılık suyla yikanirim başıma duş başlığı tutmam Bi tasla aritirim başımı . Kuru saç taramam saçlarımı uzun süre salmam karışmasına müsade etmem toplu tutarım sıkı olmayacak şekilde ve kırığım yoktur saçlarım hep canlıdır ve hızlı uzar
zeynepbalci tugbactlkya pirinç suyu tarifi vardı internette bence bunu araştır, pirinci haşlayıp o suyu bir süre bekletiyorsun bir yerde ışık görmeyen karanlık bir yer sonra onu ben duştan sonra saçıma sıkıyordum ama o suyla da yıkanabiliyormuş saç sanırım ben duştan sonra sıkıyordum fark etmişti bende
tugbactlkya Ysfm_20 Canım o 2- 3 gün dediğin şey bana çok ters yaz ayındayız ve ben her gün yıkamazsınız ölürüm terden yağdan benim saçlarım 2 günde yağlanmış 3 4 5 o civarda ki yazın bu sıcaklarda bu dediğini imkansiz yapamam kışın desen ki soğuk ama devamlı yapilacak bisey değil nü yöntemde başka bildiğin bir şey yol mu canım
kivirciginannesi tugbactlkya ben her kestirdiğimde pişman olup yapıp içiyorum hepte faydası oldu. Tam tarafını ibrahim saraçoğlunun verdiği googleden bakın onu yapıyorum bende💐
tugbactlkya kivirciginannesi A biraz önce araştırdım hamilelere ve emziren anneler kesinlikle kullanmamalı diyor ve bu beni üzdü 😔🙈
tugbactlkya kivirciginannesi Ben kestirmistim şimdi de düğün var uzasın azcik.hemen 2 aya istiyorum 🤣🙏🙈
Adabkc tugbactlkya ben yoğun bir saç uzatmaya girdim suan ıcın soganı dorde böl 5 dakıka kaynat suyunu sacına ılıkken sur . Badem yagı hint yagı bırsuru yag karısımı 2 saat beklet yıka Gratiste supergro var onu alıp onuda yapabılırsın saclarına
tugbactlkya Adabkc Soğan işe yaradı mı acaba Badem yağını ve Hint yağını da deneyeyim canım teşekkür ederim
tugbactlkya zeynepbalci Araştırdım canım qma kaynatıp değil de üstüne su geçecek kadar su koyup 3 4 saat bekletin sonra uygulayın diyordu birde YouTube da San kuaför var anatomik olarak 5 cm uzaması imkansız diyordu 1 ayda o yüzden moralim bozuldu biri de sığır ineğini sarı ilgini eritip kullanmış bilemedim
zeynepbalci tugbactlkya valla ben kaynatınca bile etksini gördüm, ki bu çekim gözlüler pirinci baya kullanıyo güzellik şeylerinde detaylı araştırmalısın bencd işine yarayacaksa
zeynepbalci tugbactlkya bi kaç ayda fark edilir uzado benimki, çünkü boya yaptırmıştım uzadığı aşikardı o kuaförü bilemedim, diğer dediğini de duymadım ama bem yapmazdım heralde, evime gidebilirsem yine pirinç suyı yaparım