Elifalparslanince Kızlar merhaba ben 36+6da acil sezeryana alınıp erken doğumla oglusumu dünyaya getirdim 48 cm dogmustu 1 aylık oldu 51 cm olmuş hemşire normal dedi ama nette de 51-60 cm arası olması gerek diyor sizin bebisler ayda kaç cm uzamisti
Ikrazumra19 Elifalparslanince gayet normal boyu en fusuk 51 en yuksek 60 olmali diyor bu aralik normal canim
BuzluKahve Elifalparslanince 1 aylık olmuş ama erken doğmuş. Kızım sa oğlum da 40 haftalık 50cm doğdu.
Betibethyy Elifalparslanince kızım 41. haftada 49 Cm doğdu. Ama inanılmaz hızlı boy attı 3. aydan sonra. Şu an 7 aylık. Boyu 9.ayda gidiyor
susunbebekuyuyo Elifalparslanince benim kızımda 36+2 de doğdu 51 cm dediler yeni doğan hemşireleri kucağıma aldım dedim 2700 gr 51 cm bebek bu kadar mı dedim 🤣 kendi çocuk doktorumuza gittik 47 cm ölçtü nasıl olabilir dedim çektimi çocuk 1 haftada yanlış ölçmüşlerdir dedi yani benim kızım 47 cm doğdu 1 aylıkken 51-52 cmydi
Elifalparslanince BuzluKahve benim kizlarimda 39da haftada biri 51 cm biri 48 cm dogmustu oğlum nerdeyse bir ay erken geldi dunyaya
Elifalparslanince Bende iyi olduğunu düşünmüştüm ama yine de fikir almak istedim canım teşekkür ederim 💖🌼
NeseA Canım ben 37+4 haftalik doğum yaptım:) oğlum 52cm doğdu:) 1 ay sonra 63 olmuştu. Şimdi 2 aylık yani canım bütün bebekler aynı olmaz benim iri bebekti:) önce sağlık inşallah 🤲🏻😘
Elifalparslanince NeseA 1 ayda 11 cm mi uzadı maşallah💙🧿 hemsiremiz bugün ilk üç ayda 10 cm uzayda yeterli demişti bize
Elifalparslanince susunbebekuyuyo belkide bizimde öyledir canım banada çok minik geldi doğduğunda 😃 kızımda 48 cm dogmustu ama hiç öyle minik gelmemişti belkide 45 cm falandı doğumda benim oglanda
susunbebekuyuyo Elifalparslanince yeni doğan hemşireleri çok fazla titizlenerek ölçemiyorlar sonuçta bi iş akışı var onlarında hızlı hızlı ölçüyorlar ondan oluyor sanırım
neslicanben Elifalparslanince 3 hafta erken doğmuş çok normal. Benim ilk kızım 34 de doğdu 51 cm,ikinci kızım 28 de doğdu 30 cm. Yani doğum haftasından hesaplamak lazım sizin bebeğiniz daha yeni 40.haftayı doldurduğu için yeni doğan bebek tablosuna bakacaksınız 51cm de yeni doğanda normal
pembehanm Elifalparslanince canım erken dogmus zaten ki benım oglumda 37 de dogdu 48 ile sonra bır ayda 51 oldu 3 cm almakı demıstı doktorum 2 aylıkken 55 di 3 aylıkken gıttık 60 dı boyu 3 cm uzaması gayet ıyı
Deletedmom_33 Elifalparslanince 37+2 de 48 cm doğdu 1 aylıkken sanirim 50 cm idi. Şuan 6 aylık 5 ay kontrolünde 61 mi 65 cm mi idi cuma ais ve kontrolü var 3-4 cm uzamıştir en fazla
Ayazege22 Benim oğlumda 36+5de 47 cm doğdu 1 haftalıkken götürdüğümde 50 cm olmustu. Ondan sonraki 5 gün. Tekrar götürdüm 52 cm olmuştu götüreli 1 hafta oldu en son suan ne kdr Bilmiyorum 1 aylık aşısı yapıldığında tekrar bakılacak.