Hanifee1_ Kızlar 2 gündür kasığımda ve ince belimde acayip bi ağrı var bugün test aldırdım eşime ama tek. Çizgi çıktı adet olacakmışım gibi bi sancı ve cok afedersiniz sürekli sanki idrarım var gibi hissediyorum aca üşüttüm felanmi?
S_x_w Hanifee1_ bahsettiğiniz belirtiler idrar yolu enfeksiyonunda da oluyor..bir tahlil verseniz iyi olur
Woman35 Hanifee1_ benimde geçen ay 7 gün süren adetim 5 gün sürdü biz 7.gün birliktelik yaşadık aradan 16 gün geçti anlık ara ara baş dönmelerim var belki vitamin düşüklüğü vs. Vardır diye test yapmayı düşünmüyorum adetim geçene kadar 😅
Myrose Hoşgeldin aramıza sağlıkla büyüt inşallah 🌸 Adetiniz kaç gün geçti? Birde kan verin isterseniz. Ama tek çizgi çıktıysa ihtimal küçüktür diye düşünüyorum
Hanifee1_ Myrose hoşbuldum güzel anne aslında temmuzun sonlarına doğru adet olduum daha gecikmem felan yok ama ilk hamile olduğum andaki gibi bi ağrı hissedince supelendim denedim bu kadar kisa sürede cikarmiki testte
El1f Myrose bazen yanıltıcı olabiyor eğer yumurtlama döneminde ise şuan belirmez zaten 4 haftalık ol aşı gerekiyor ki anca iki çizgi oluşsun ama biraz daha bekleyin derim zaten şuan kan tahlili versen de çıkmaz eğer yumurtlama döneminde isen
Hanifee1_ Woman35 valla insallah yoktur ya oğlum daha küçük hem kursa felan gitmem gerekiyor cok karışır hersey 🤦♀️
Hanifee1_ Woman35 walla korkumdan gidemedim sabah hafifliyo sanci gece çoğalıyor ben. Üşüttüm diye tahmin ediyorum ilerleyen zamanlarda bakacam. İnşallah 😂