ZeynepNurten Eftelya32 canım oğlumda kızımda 10 aylık çıkarttı normal kızımın daha 4_5 gün önce patladı dişi
Myrose Eftelya32 tabiki normal benim kızım 11 aylıktı ilk diş geldiğinde. Doktor 18 aylık olana kadar ilk diş çıkması normal demişti zamanı gelince çıkacaktır 🌸
bi_mucize_annesi79 Eftelya32 canım benim kızım ilk dişini 13 aylıkken çıkardı oyuzden dertme derim çıkacak elbet bir gün
Eftelya32 ZeynepNurten diş etleri şiş ama patlamadı İnşallah benim oğlumda en yakın zamanda patlatır kimileri patlaması gerekiyor çok geç gibisinden konuşuyor
ZeynepNurten Eftelya32 milleti boşversen onlar anca karamsar karamsar konuşmayı bilirler gayet normal arkadaşımın kızı 12 aylık çıkarttı
Masalmmmmmm Kızım 10 aylık 4 günden beri patlamayan diş yüzünden ah ne acılar çekiyor ateş, iştahsızlık uykusuzluk mahvolduk 😥😥
Annebusra25 Eftelya32 benimde kızım 9 buçuk aylık. Çevremden o kadar etkilendim ki. Falan birinin komşusunun bebeğinin 4 aylıkken çıkmış bilmem birinin torununun 7 aylıkken çıkmış tembel bile dediler bebeğime ne münasebet dedim ben sevmem öyle sözleri dedim birgün birine. Doktora sordum dayanamayıp gelişimi normal annesi dedi acelemiz yok dedi.
Eftelya32 Ay vallahi içime su serptiniz benim oglumada tembel falan dediler anne yüreği işte acaba gelişiminde problem mi var diye içim içimi yedi randevu alacaktım doktora o raddeye geldim
Banucetin Eftelya32 10 ay 2 günlük 1 ay önce ilk 2 dişi çıktı sorunsuz geçirdik 10 gün önce alttan 2 patlattı şimdi üstten bir tanesini çıkarmaya çalışıyor 15 gündür mahvolduk hiçbşr şey yemedi Bi anda kilo verdi ishal oldu saatlerce yedirdi pin 2 lokmayı da kustu Bi anda çıkarıyorlar yani endişelenmeyin rahat günlerin tadını çıkarın
VERA19 Eftelya32 Bebekten bebeğe diş çıkarma zamanı/süreci değişir. Benim kızımda 11 aylıkken çıkardı tüm dişlerini🤗
Angelangelll Eftelya32 bizde 10 aylıkken bir tane bile disimiz yoktu. 11 aylık olduğumuzda 6 tane diş arka arkaya patladı. Annenin hergun bir tane çiğ sarımsak yutması bebeğin diş çıkarma sürecinde kolaylık sağlıyor. Hiç ateslenmeden atlattık biz
Eftelya32 Angelangelll midenizi rahatsız etmedi mi sarımsak yuttugunuzda benim midem ülser acaba yersem midem yanar mı acaba