Melekbebissssss Bebbegim bembeyaz dogdu on gunluk simdi kspkara oldu anlamadim rengi acilirmi yasayan varmi
FeriDeniz Melekbebissssss oğlum ilk doğduğunda verniks tabakasının etkisiyle bembeyazdı. Banyo yaptırdıktan sonra kapkara oldu. 😁 iki ay kadar bildiğin esmer bi bebekti. Üçüncü Aydan itibaren rengi açılmaya başladı. Şimdi beyaz peynir gibi. 😍
Mrvsltn Melekbebissssss valla canım benimde bebeğim beyaz doğdu hatta annem çok sevindi beyaz tenli oldu diye sarışın çok olsun istiyodu 😆 ama gel gör ki esmerleşti hala bi umut beyaz olur diyo 😅 ama sanmam 9 aylık evet ilk zamanlar gibi kara değil ama beyazda değil yani 😀
Momofkerem Bebeğim 24 günlük yavaş yavaş açıldı rengi ama hala doğduğu kadar beyaz değil bu durumu normal diye biliyorum
Sebihani Genelde sarılık olunca kararıyo bebekler. Benim kızımda esmerleşti. Ama çok önemsemiyorum bende sarılık geçirip kapkara olmuşum 2 yaşına kadar da hep rengim açık değilmiş. Şimdi peynirden beyazım 😂
Sedaahmet Melekbebissssss benim oglumda dogdugunda bembeyazdi. Sonra esmerleşti. Saclari bile simsiyahti. 3.aydan sonra sararmaya başladi 😂 şuan 4 ay 19 günluk. Sarışın bi oglum var. Saclari bile sapsari yani 🤷♀️😁
Sedaahmet Melekbebissssss açılıyor canim zamanla. Tabi aile de önemli. Ben beyaz tenliyim, eşim sarışın. Eşime benziyor oglum zaten 😁😊