Esraslvn Yapmakla yapmamak arasındayım. Hastalıktan dolayı çok çekiniyorum. Sizler ne yaptınız acaba🥰
Eylulllllll Esraslvn bütün köye yemekli yaptık . Aşçı vs tuttuk . 2 kurban kesildi . Tayin işlerim dolayısı ile tekrar yapmamız mümkün olmayabilirdi . Allah kabul etsin inşallah
TalentedMom Esraslvn ben bebek mevlidi yapmayı çok istedim tüm hazırlıklar tamamdı ama pandemi çıkınca erteledim oğlum sünnet oldu 1 yaşından sonra sünnet mevlidi yaptım evde ama yine de çok kalabalık çağırmadım siz de kalabalık çağırmayın bence çünkü hastalık arttı
Asyaayaz1 Biz yaptırmadık çok baskı aldık yapın diye ama hastalık dolayısıyla istemedim. eşim para yardımı yaptı ihtiyaç sahibine ve adağı vardı ben hamileyken onu kestirdi kızım adıma .
Esraslvn Asyaayaz1 durum bende de aynı. Çevrem öyle bir davranıyor ki kötü hissediyorum🤷. Allah kabul etsin hayrinizi
Asyaayaz1 Esraslvn amin. Cnm cümlemizin inşallah🙏Siz baskıları değil siz nasıl istiyorsanız öyle yapıp davranın insanlar herşeyi ister önemli olan sizin kararınız sizin ne istediğiniz 🌷