Suledogan05 Kızlar sezaryan olalı 13 ay oldu sezaeyan yerım biraz kızaeık ve şiş hala normal sanıyodum ablamda aynı ayda sezaryan olmustuk onunkınde boyle bırsey yok benınkınde kesı bellı oluyo hala boyle olan varmı normalmı doktora gıtmelımıyım
NarinMelike Suledogan05 bir sene önce spinal sezeryan oldum bunların hiçbiri yok bende.. ne şişlik ne kızarıklık ne kaşıntı hiçbişey yok bence bir görünün doktorunuza
Crnkalben Suledogan05 sorunuza cevap değil ama bende sezeryan yaptım 4 ay 8 gün oldu vücudum ne zaman kendini toparlayıp zayıflamaya başlarım 4 aydır sabit kaldı kilom ilk bebeğim
Crnkalben Suledogan05 sorunuza cevap değil ama bende sezeryan yaptım 4 ay 8 gün oldu vücudum ne zaman kendini toparlayıp zayıflamaya başlarım 4 aydır sabit kaldı kilom ilk bebeğim
Suledogan05 Tamam canım sagol dogum yaptıran doktorum yok yurt dısına gıttı kadın dogumcuya gozukmem gerekıyo demı benım
Tontisimm Bende sezeryan olalı 8 ay 20 gün oldu.. ne kızarıklık ne de şişlik yok sadece incecik çizgi var bence doktora görünün
oglumveannesi gulertknn1 o sertlik dikişlerden kaynaklanıyordur, dikişlerin erimesi zaman alıyor demişti doktorum Benim kesi çizgisi de sert diye nedenini sorduğumda.
Cansumerve Suledogan05 cok defa gittim ama onun icin degil agrim devam ediyo hala 7 ay oldu kizariklik ve kabariklik icin cilt tipi bazilarinda oyle oluyo dediler krem veriyolar iz giderici
Suledogan05 Crnkalben bende sızın sorunuza cavep veremıycem ben dogumdan hemen sonra butun kılolarımı verdım kendılıgınden gıttı zaten sadece 10 lkilo almıstım