Mirac_21032019 Dr.browns biberonun 2 numara ucuna gecmelimiyim artik 5 ayligiz sanki 1 numara yetmiyo su icerken az geliyo
Baharaytekin Mirac_21032019 3 ay btnce gecebılırsn zaten sınırlenıyorlar sonra cok yoruluyırlar emerken
Sevduss Bende genis agizli 3 numaraya gecmek istiyorum ama nette bile bulamadim dr browns yedek ucunu siz nerden temin ediyorsunuz
Sevduss Bende genis agizli 3 numaraya gecmek istiyorum ama nette bile bulamadim dr browns yedek ucunu siz nerden temin ediyorsunuz
Baharaytekin Sevduss internetten whatsapp musterı noları var bende genıs agız 2 numara bulamamıstık uç yazınca mağdur etmemek ıcın hedıye yolladılar
Sevduss Mirac_21032019 bende baktim simdi ama onlarda genis agiz yazmiyor benim kizim hep genis agiz kullandi simdi 8 aylik oldu digerini tutar mi bilmiyorum
Mirac_21032019 Sevduss aldim bu sabah 2 noyu yok icemedi oglum mamasini agzi doldu yarisi disari cikti 2 dakikada bitti mama başladi aglamaya ben 1 le devam edeyim en iyisi
Baharaytekin Mirac_21032019 demek dierıne cok alışmış olsn oyle devam et ozmn bır sure daha ama cok yoruldgu ıcın daha az mama alabılır bence ara ara 2 numarayı takıp alıstır derım nacızane
Mirac_21032019 Baharaytekin 5 aylik olduk 🙈 ek gidaga bile basladik putur putur yiyoda 2 nolu emzikle icemiyo anlamadim