seda_seda 3aylık bebeğim için biberon denemeye başladım, medelayı tutmadı,tutamıyor.. avent önerirmisiniz? Gaz yapar mı? Birde 120ml yeterli mi? Daha mı büyük almalıyım?
ErtugrulAnnesii seda_seda daha ufakmıs dr bronws al istersen gaz yapmıyor.. sonra avent kesinlikle önerirm ama gaz yapıyor🤣
Evrem seda_seda 3 aylik numarasini al canim orta akisli 0 numarasini alma yenidogan cunku 6.ayina girdigindede +6 auligi alcaksin 😊
ErtugrulAnnesii seda_seda +3 ay al canım. Evet avent bizde gaz yapıyor Ama büyüdüğümüz için problem yaratmıyoruz. Cok sukur. Seninki kucuk diye dr brownsu önerdim
SukranUras Emelimsi şu an 7 ay 14 gün ama yaklaşık 3 4 aydır kullanıyoruz. Zaten nerden baksan seninki de 120 ml içecek ve suya mamayı ekleyip çalkalamakta zorlanırsın iki gün sonra da biberon hemencik az gelcek 🤗
ErtugrulAnnesii seda_seda biz çok sıkıntısını çektik gaz probleminin kolikti benim bebeğim 4. Aya girdi rahatladı ara ara yine oluyor ama o kadar zorlanmıyor şükür. Yani hareketlenmeye başladıkça kendi kendine çıkarabiliyorlar
ikos58 seda_seda avent önermiyorum hızlı akıyor yenidoğanı bile gaz yapıyor o yüzden. Benim oğlum 3 aylık 150cc içiyor ve büyüdükçe artıryor. Ben size dr browns 240cc cam geniş ağız biberonu öneririm