Benbenim2 Allah aşkına en iyi leke çıkarıcı hangisi ya kızımın hiç bir yemek lekesi çıkmıyor. Kosla denedim ama yok hep bi leke kalıyor
Esradgn3558 Benbenim2 ben de bir sür Şey denedim çıkmıyor , domestosa basıyorum çitiliyorum mis gibi oluyor beyazlar ama renklilere çözüm yok bazen minoris bazen vanish döküyorum sadece şimdide çamaşır sodası aldım onu denicem
Elbet1gunn Kosla domol falan hepsi hikaye SONET al bana ömür boyu dua et üstüne tanımam leke çıkarmada çıkarmadığı leke görmedim hem içeriği temiz hem muhteşem
Gmzgamzeb Çıkmasın zaten her ay küçülüyorlar bu konuda hiç kasmadım :) bazıkıyafetleri ayırdım ev ve gezme kıyafetleri olarak. Pis değil ve bebek. Birde hepimiz biliyoruz lekelerin çıkmadıgını gayet normal o yuzden boşverin :))
yazgulu123 Benbenim2 denedin mi bilmiyorum ama aspirin. Kaka lekesi mesela oraya sıkıyorum bekliyor biraz elimde çitileyip bazı zaman çitelemileden atıyorum valla tertemiz çıkıyor.
JUTENYA Benbenim2 ben kendi yöntemimi söyleyeyim ben üstünü çıkarır çıkarmaz suya koyuyorum makinayı çalıştıracağım zaman çitileyip makinaya koyuyorum çıkmayan leke çok azdır genelde çıkıyor çünkü leke kurumamış oluyor bence
Damlilaylom Benbenim2 merhaba kosla deneyin ama kuruyken sürün üstüne lekenin direk bekletin birkaç saat sonra yıkayın en kötü lekeyi bile çıkartıyor:)
Merybaser Benbenim2 instagramda kainateczanesi var herşeyi ordan alırım son derece güvenli sağlıklı ürünler ve heryerden daha uygun. NATURALİVE LEKE ÇIKARICI Ucuna fısfıs takıp lekeli olan çamaşıra sıkıp kirli sepetine at kan lekesine bile on numara ve sadece 40 TL . Trendyol falan pahalıya satıyor ama dediğim sayfadan almalısın.