Beraninannesii Bebeğim henüz 2 aylık oturması için daha erken biliyorum ama bugün pusetinde otururken kendi kendine bayağı bı doğruldu. Biraz şaşırdım Birde elele life 2in1 bebek oturağı kullanıp memnun olan var mı ?
eylul19 Beraninannesii cok cok erken.o aylarda dogrulmaya calısır gbı yapıyorlar ama oturamazlar.4 aylıkken yavas yavas kucagımda oturtmaya basladım doktorumuz demıstı.oda bır kac dkka.5 ay cıvarıda koltukta kendısı dayanarak oturuyordu.tam 6 aylıkken kendısı oturmaya basladı
EylulBuse Beraninannesii benim bebeğimde o aylarda sürekli öne doğru gelme çabaları vardı, suan 5.5 aylık kilosu fazla diye biz geç başladık biraz destekli oturtmaya beline yük binmesin diye bakalım ne zaman desteksiz oturcaz bekliyorum sabırsızlıkla 6. Ayını 😂
Beraninannesii eylul19 Bayağı bı kalktı sonra küt gitti 🤭 ortalama sanırım 6 ayda oturabilir 😇 Teşekkür ederim 🌸
Jeatimo eylul19 diyeceklerimin aynısını yazmışsın 😂 kızım da 2 aylıkken sürekli dogrulmaya cabaliyordu yatırsam destek alıp boynunu kaldırıyordu ama çok erken oturtma pozisyonu için
Beraninannesii EylulBuse Doktoru benimkine de fazla kilolu diyor ama bakalım ne zaman oturur 😇 biz anneler herşeyi çabucak yapsın istiyoruz 🥰
eylul19 Jeatimo 😂😂tüm bebekler öyle ama refleks olarak mı nedır kalkcak gbı yapıyorlar kendılerını bır degısık😂genellıkle o cıvarlar cogu bebegın oturma seyı omurga bel acısından da dogru olanı .hazır oldujlarında oturuyorlar ztn