strenger_Lady Herşey yasak… Ve ben tatlı krizinde yim deli gibi abur cubur yiyen ben şuan çok katı bir diyetteyim. Bana alternatif bir tarif verir misiniz tatlı krizimi bastıracak acil
Almondeyed strenger_Lady un helvasi İrmik helvası Kabak tatlisi Tarçınlı muzlu yoğurt Yumurtasız sütsüz kek ( nefis yemek tarifleri de vardı )
Kuzeyim26 strenger_Lady bol şekerli komposto için hem süt yapar hem vitamin hemde tatlı ihtiyacınızı karşılar hurma yiyin oda karşılar Allah yardımcınız olsun 😘
Tirtil35 strenger_Lady migrosta patiswiss var findik kremasi beyaz renkli olan ondan alin ayni nutella gibi
1kizannesi strenger_Lady tereyağı kullanamazsınız zaten. Migrosta vegan ürünler var sürülebilir çikolata fındık ezmesi fıstık ezmesi alpo markasının vegan çikolatalı soya sütü var
1kizannesi strenger_Lady geçici bir durum eğer sıkı bir diyet yaparsanız bi kez yesem bişey olmaz demeyin vücudunuz o alacağınız proteini 20 günde anca atar paketli gıdalardan da uzak durun vegan ürünleri tüketin
TOSPAMMM17 strenger_Lady sütsüz yoğurtsuz kek tarifleri var internet etme ben onlardan yapıyorum komposto iç soğuk soğuk iyi gelir bu sıcakta hem süt yapar keçi sütü denediniz mi belki ona yoktur ben onu kullanıyordum
2kelebekannesi strenger_Lady züber ve fellasın vegan atıştırmalıkları var ben dolaba istifledim adeti 7 13tl arası alerjinize göre seçersiniz bizim sadece süt yumurta o yüzden fındık ve fıstıklı olanlar güzel
nelmali strenger_Lady hurma un kakao fındık ceviz muz ne varsa atın blendıra sonra top haline getirip hindistan cevizine fıstığa yine ne varsa bulayın çok lezzetli oluyor bol bol da şeker içeriyor zaten
Rkyipek Bir su bardağı sıvı yağ Bir su bardağından iki parmak az pudra şekeri 3-4 su bardağı un (kıvamını ayarlarsınız) ben bu kurabiyeyi yapıyorum hem süt yapıyor hemde tatlı isteğimi karşılıyor