zlmakkaya41 reglim iki gün gecikmişti o sabah rüya gördüm iki rakamı bilinç altıma işlemiş sanırım ikizlere hamileydim, garip bi duyguyla uyandım aynanın karşısına geçip garip garip kendime baktım karnıma dokundum “acaba gerçekten orda mısın?” Dedim tekrar tekrar aynaya baktım sağa döndüm karnıma baktım, sola döndüm karnıma baktım kendi gözlerimin içine derin derin daldım bu bi işaret miydi hamile olabilir miydim? , sonra kendimi rüyaya çok kaptırdım heralde sadece 2 gün gecikti bugün olurum dedim ama hamile olduğuma çok inanmıştım bu arada benim arada sırada böyle 2-3 gün gibi gecikme olur mevsimsel veya stres vs yaptıysam ama çok garip bi histi inşallah regl olmam dedim hep içimden ‘inşallah olmam’.. O gün eşimin tatil günüydü rüyadan bahsedip heveslendirmek istemedim 8 senedir beraberdik ama 3 aydır evliydik planladığımız bişey yoktu henüz, tüm günümüz dışarda geçmesine rağmen ben bütün gün o rüyayı düşündüm garip bi heyecan ve sabırsızlık vardı içimde, eve geldikten sonra eşimi bi bahaneyle dışarı gönderip test almaya gittim ( sonucun ne çıkacağını bilmediğimden heyecanlndırmak istemedim, sürpriz olsun istedim) testi yaptım ve çift çizgi çıktı çok heyecanlandım elim ayağım titredi resmen inanamadım gidip bi test daha aldım ve yine çift çizgi kendimi sevinçten hüngür hüngür ağlarken buldum, hissetmiştim bebeğim kendini bana hissettirmişti🥹 küçük bir sürpriz hazırlayıp hemen eşimi aradım öğrendiğinde onunla birlikte bir kez daha ağladım tarifsiz bir duyguydu anlatırken bile onları tekrar tekrar yaşıyorum şimdi 2 yaşında çok yakışıklı bir beyfendiyiz🤍