Aynur_Asln zlmakkaya41 kasık agrisi, sık idrar vardı test yaptım negatif tı günüm gecınce yanı diğer testten 2 gun sonra yaptım pozitif çıktı
Aynur_Asln zlmakkaya41 kasık agrisi, sık idrar vardı test yaptım negatif tı günüm gecınce yanı diğer testten 2 gun sonra yaptım pozitif çıktı
seninananbirmelektioglum zlmakkaya41 sürekli canım biseyler yemek istiyordu ve adet olacakmışım gibi oluyordu
sevgikelebegi zlmakkaya41 BEN ANLAMADIM EŞİM ANLADI KOKUMDA DEĞİŞİKLİK VARMIŞ SÜT GİBİ KOKUYORMUŞUM DOKTORA GİT DEDİ BENDE YOK BE AŞKIM HAMİLE DEĞİLİMDİR DEDİM YA SEN BENİ DİNLESENE GİTSENE DOKTORA DEDİ SONUÇ OĞLUM GELİYOMUŞ 🙈🙈🙈 İLK BETA 521 İKİNCİ BETA 1120 MİYDİ NEYDİ UNUTTUM
Yigidoannesii Almondeyed ayakları soğuk olanın oğlu olur derler benimde öyle oldu oğlum var , sizin de oğlunuz mu oldu acaba 😊
Lalinn zlmakkaya41 ben hissediyordum güleceksiniz ya da inanmayacaksınız belki ama😅Wc de idrara bakıp ki asla bir yerde okuyup bilgim filan yok ben kesin hamileyim diyordum.Eşim de günün geçti hamile olabilir misin diyince bilmek istemedim yani heyecandan ama eşim testi aldı ve bingo😁Sonra geriye dönüp bakınca sadece sabah iki üç kere iş yerimde hafif aşağı doğru eğilip çekmeceden bişey alırken birazcık midemde değişiklikler olduğunu hatırlıyorum🙂
Yigidoannesii zlmakkaya41 planlıydı zaten belirti yoktu Adetime 2 gün vardı bekleyemedim test yaptım ve çift çizgi gördüm 😍 isteyen herkese nasip olsun inşallah
efelettin Oğlumda her gün test yapıyordum deli gibi 😂 bi belirti olmadı Ama kızım da adetime 3 gün varken felaket bi gögüs hassasiyeti oldu dedim aha hamileyim test yaptım çok hafif çizgi çıkmıştı 🫣🥰
kufkedisi zlmakkaya41 sadece adet gecikmesi ile şüphelenip test yaptım pozitif çıktı 🥰 onun dışında göğsüm çok hassaslaşmıştı dokununca bile ağrıyordu ama şüphelenmemiştim adetim gecikene kadar
Ikosla_Kayros33 zlmakkaya41 belirtim yoktu sırt ve kemik ağrısı ile covit testi yaptırmaya gittim sonra doktor hemogram vs aldı orda çıktı 1 hafta 3 günlükken hcg 210 iken öğrendik ben covit testinin sonucunu beklerken eşim arayıp gülüm hamilesin demişti 😆😆belli bir süre kendimi bile ikna edememistim
Melike_nehir zlmakkaya41 biz eşimle evlendik ikinci gün kanama geldi diğer gün bitti daha iki haftalık evliyken kafam yanlışlıkla yatağın başlığına çarptı aşırı kafam dönüyodu acile gittim ilk kan testi aldılar bebek çıktı ben şok oldum tabi bir serum yedim eve geldim hala inanamıyodum ama oldu şimdi 5 aylık yanımda😂😂😂😂
Fabulas Bir akşam canım öylesine bir turşu aşerdiki yani normal bi can cekmesi giib değildi, o zaman dedim kesin hamileyim hemen test yaptım ve pozitif cıktı tabi:)
mizmizpera zlmakkaya41 bende hiç belirti yoktu tesadüf rutin kontrole gittim smear testi vermek için. Çünkü kanser başlangıcı vardı daha önce ameliyat olmuştum tekrarlamasından korkuyordum. Doktor dedi ki bebek düşünüyor musunuz dedim hocam düşünüyoruz ama olmuyor. Hadi gözün aydın 5 haftalık hamilesin dedi 😂 40 hafta boyunca hamileliğin hiç bir belirtisini yaşamadım.
Denizzz88 zlmakkaya41 göğüslerim çok acıyordu özellikle bastırınca bide regli olacakmışım gibi ağrı girip çıkıyordu
EylulBuse zlmakkaya41 iş yerindeki herkes senin ayak bileklerin şişmiş, birde olduğundan daha sinirlisin hamilesin bence dediler. Yok canım saçmalamayın dedim test yaptım gece iş dönüşü pozitif çıktı 😂