Zorbey Arkadaşlar yedi aylık hamileyken kaşıntı başladı vücudumda şuan bebeğim 4 aylık halen devam eduyo gitnedigim hastane kullanmadım ilaç kalmadı önereceğiniz bilgi varmı Allah rızası için
Akayaycan Zorbey neyden sebep kaşıntınız uyuz musunuz yoksa başka bir sebep mi uyuz hastalığı ancak bu kadar kaşıntı yapar
Zorbey Akayaycan hayır uyuz tedevusi gördüm uyuz değil alerji dediler onunda tedavisini gördüm kan sonuçlarımda temiz ama hala gecmedi
Akayaycan Zorbey uyuz bir anda geçmez zaten kan da vs birşey çıkmıyorsan geriye tek o sonuç kalır 3 sene de zor atlattık biz her türlü tedaviyi denedik
Selencanbaz Akayaycan ne ilaç kullandınız? Ben şüpheleniyorum bu ara ama henüz tam belirtiler yok. Bebeğim 2 aylık olacak. İkimize de uygulayıp içim rahat etsin diyorum
Akayaycan Selencanbaz bebeğe Metrin losyon size de karışım onu İnstragram dan atabilirim isterseniz hesabım ( safiyeaycana)
Selencanbaz Ee22 evet ya inşallah değildir. Tecrübeliyim. Sanırım pislik kocam bulaştırdı. Biz hiç dışarıya çıkmıyoruz,bebek arabasıyla turlama sadece . Ev de pırıl pırıl. Bebek olduğundan beri sabah akşam temizliyorum.
Selencanbaz Ee22 belki değildir bize dua et lütfen. Ardıç katranı duş jeliyle sağlam kese yaptım kendime belki onun reaksiyonudur hafif kaşıntılar
Ee22 Selencanbaz inş öyledir 😢 aynı durumdayım çıldırmak üzereyim dediğin gibi bebek olmasa umrumuzda olmaz Rabbim yavrularımızı korusun
Selencanbaz Ee22 amin inşallah mucize gibi bir gecede kurtulursunuz bu illetten size dua edeceğim. Allah yardımcımız olsun