Blueandpurple72 Kızlar hero babynin gece mamasını biberon da nasıl hazirlayabilirim? Biberon da kullananız var mı
Deletedmom_7 Blueandpurple72 gece mamasını değil ama ballı sütlü irmikliyi kullanıyorum tabağa yada biberona
Deletedmom_7 Blueandpurple72 ben 1 tane biberonun başlığını hafif minik kesmiştim biraz koyu kıvamlı gibi yapıyordum ne çok koyu ne çok sulu
tmrskbr Blueandpurple72 yani gece için formül mama verseniz daha iyi değilmi? Çocuk uykulu zaten kıvamlı birşey zor olmaz mı yemesi için
Minikkmr Blueandpurple72 ben az once hazırladım üstündeki olceklerde biberonuna koydum ama icemiyor sanırım bıraktı. Kıvamından dolayı olabilir. Ben de ne yapacağımı şaşırdım
Blueandpurple72 Deletedmom_7 Öyle biberonum var cici bebe içiyordu bi ara onun için yapmıştım artık onu icmiyor bu mamayı tabakta yapıyorum gece de denemek istedim ama sanırım kullanan yok
Deletedmom_7 Blueandpurple72 ben başka marka kullanıyorum arılacın tavsiye ederim benimki seviyor hem çok güzel tok tutuyor
Deletedmom_7 Blueandpurple72 ne kadar yerse o kadar yap canım kıvamını ne sulu ne koyu orta şekilde karıştıra karıştıra aysrla
Deletedmom_7 Blueandpurple72 haber ver bana da 🫠 şifa olsun bebişinize inşallah içer🤲🏻 dr. Markalı olan pirinç unu alıyorum onu pişiriyorum su yerine mamasını onla içiyorum geceleri hem kilo alsın hem tok tutsun diye doktoruma danışarak yaptım prematüre diye sizde danışın isterseniz sorun 🫠
gizem161216 Deletedmom_7 nasıl yani pirinç unu muhallebi gibi oluyor onun üzerine mama koyup nasıl yaa anlamadım ben
Blueandpurple72 Deletedmom_7 Aslında hastalandı çok kilo verdi ismi ne kullandığınızın beğenmedi içmedi :(( benim ki
Deletedmom_7 gizem161216 800ml su koyuyordum pişiryordum çok sulu değil ama orta oluyordu su yerine mamasını öyle yapıyordum Mesala 60 ml su yerine pirinç ununu koyuyorudum 2 ölçek mama
Deletedmom_7 Blueandpurple72 gizem161216 Bunu kullanıyorum 800ml ölçek suyla pişiriyorum kaynıyor altını kısıp bi 10 dk öyle pişiriyorum kaynayana kadar karıştırıyorum
Blueandpurple72 tmrskbr İshal olduğu için belki mamadandır diye düşünüp denemek istedim canım yoksa formül mama kullanıyoruz zaten ilaç da kullandık geçmedi malesef pazartesi doktoruna goturucez