SeninAnnenBirMelektiYavrm Kızlar bildiğiniz çeşitli lezzetli muhallebi tarifiniz var mi. Oğlum dünden beri hiçbirsey yemedi birde bunu deniycem. Amacım sadece karnı doysun. Bugüne kadar hiç yapmadım sebze püreleri verdim ama yemiyor. 10 aylık
MinikKoalam11 SeninAnnenBirMelektiYavrm bnde daha çok irmikli tarifler var sadece bu ikisini bulabildim
DemetF SeninAnnenBirMelektiYavrm princ unu cok az at bir corba kasigi evde tatli meyve ne varsa koy icine karistir
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm O zaman pirinç ununu suyla pişirip ılıdığında muz ezebilirsin şeftali de yakışıyor. Ben bir iki kere yapmıştım
Nurdnc Bende surda bekliyim benim oğlumda 10 aylık ve ciddi bir iştahsızlık var herşeyi zorla yiyor ben vermeden hiç yemek istemez ne yapacağımı şaşırdım artık
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nurdnc ya benimki güzel yiyordu şu iki gündür yemiyor. En azından bir öğün yesin Yeter diyorum
Nurdnc SeninAnnenBirMelektiYavrm sıcaklardan olabilir ki diye düşünüyorum bazen bizim de canımız yemek falan istemiyor ya ama gerçi onların yemesi beslenmesi lazım
Poyris SeninAnnenBirMelektiYavrm matkette sayılan hero baby nin mamaları varya meyveli bizimki onu havada kapıyor. Bi deneyin isterseniz, evde de yapıyorum meyve ama nedense onlar kadar sevmuyor
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Daha önce tattıysa olur sanırım bilemedim. Pekmez varsa pekmez de olur
Pelin05 SeninAnnenBirMelektiYavrm boş pirinç unu içine az bişey pekmezle de verebilirsin canım biraz da ceviz rendeleyebilirsin 💁🏻♀️