Nereleregidem Bebeğim ikisini de emiyor aslında sırayla veriyorum. İki gündür sol göğsüm şiddetli bir şekilde ağrıyor süt birikmiş olabilir mi burdan dönebilir miyim rahatlatici bildiğiniz bir şeyler var mı 😓 teşekkürler ……
twofruits Nereleregidem sağım yapın bebeğinizi koltuk altınıza alın başı sağ memeyi emiyor gibi solu emzirin lahana yaprağı buzluğa koyup bekletin biraz göğsünüze koyun ağrısını alır ama bol bol emzirin sağım yapın duşta sıcak suyun altına tutup sağım yapın biraz
AlyaUrasmoms Nereleregidem Kanallar tıkanmaya başlamış olabilir. Aynı ağrı bende de oluyor sol göğsümde 😏 Doktor sürekli masaj yap ve sıcak su torbası koyabilirsin yada sıcak duşun altında masaj yaparsan rahatlatır ve kanalları açar demişti. Masajdan ya da duştan hemen sonra da bebeğini emzir kanallar boşalsın canım. Geçmiş olsun 💐
Melegimekavustum Nereleregidem emzirip sağın soğuk uygulama yapın ardından. Sıcak uygulama sütü artırır daha çok süt birikir ağrı olur. Bir de ters emzirme yapın çok işe yarıyor ben mastit olmak üzereyken bunlarla kurtuldum.
twofruits Nereleregidem ne kadar çıktığı önemli değil önemli olan kanalların açılması bebeğinizi koltuk altına alıp emzirin o çok işe yarar boşalması için
Busraaa00 Büyük ihtimalle mastit olmuştur onun İçin sık sık sağım yapın ve madefix var krem ben genel cerrahi bölümüne yazdırmıştım geçirmişti isterseniz ondan alın tam 2 ay çektim ben bunu Allah şifa versin 🙏🏻
Nereleregidem Melegimekavustum Su an aaldim bebeğimi koltuk altında çalıştırıyorum 😂 teşekkür ederim 🙏
Nereleregidem Melegimekavustum mantığı ne anlamadim ama ters emzirme agrimi hafifletti çok teşekkürler 🤩
Nereleregidem Melegimekavustum @twofruits öneriniz için çok teşekkürler gören olursa diye yazmış olayım ters emzirme çok ise yaradı su an hiç agrimiyor çok teşekkürler 🤩