Basak23 Kızlar oğlum 2 ay 21 günlük kucağıma aldığımda kafasını dik tutabiliyor ama sırtüstü yatarken kollarından tutup kaldırdığımda kafasını hiç dik tutamıyor erken mi sizce ben mi aceleci davranıyorum
Beraninannesii Basak23 2 aylık bebeğim karın üstü egzersize ağırlık verdim uzun süre dik tutabiliyor birde onu deneyin isterseniz. Kucağımda sürekli kafası yukarıda birde dizlerime oturur vaziyeette yatırıyorum egzersiz yapıyoruz sabahları.
Elisamlila Basak23 tutmaya başladımi acaba benim bebegimde 2 25 gunluk kucakta dik tutuyor ama ellerinden kaldırınca kafasını tutmuyor
Senna20 Biraz erken gibi 3 aydan sonra daha rahat tutar diye düşünüyorum.bol bol yüzüstü yatırarak egzersiz yaptırın kasları kuvvetlensin
Saliha123 Senna20 benim oğlum da yüz üstü yatmayı sevmiyor ya koyduğum az sızlanıyor bende kıyamayıp kaldırıyorum
Basak23 Elisamlila evet tutuyor bende korkmuştum tutamıyor diye ama zamanı gelince hemen 1 gün içinde farkediyor korkmayın😌
minikkiz_ Bunun için egzersizler var canım yaptırabilirsin bir de her bebek bir değil ki bişey olmaz tutacaktır merak etme