Yasem12 uyuturken müzik dinliyor mu? Bizimki mesela hep müzik açarım öyle yatar ya da ninni okurdum şimdi uykusu oldupu halde direnirse hemen dikkatini çekicek farklı bi müzik açıyorum dalıp gidiyor. Biz de tam 6.5 aylığız 6.40 civarı uyanıyor ve 1 saat içinde tekrar esniyor bazen yatırıyorum bazen de bekliyorum şimdi mesela bekliyorum 8 buçukta uyutucam. Sabah uykusu böyle yapınca kısa oluyor. Ve bizimkinin hala 1. 5saat aralıkla uykusu geliyor ben de 2 ye falan uzatmaya başladım mecbur. Yani 1.5 2 saat geçince hemen sinyaller başlıyor ben de götürüp sallıyorum 5 dkda yatıyor genelde. 11 civarı 2. Uykuyu yapıyor öğlen uykusu da uzun oluyor bazen 2 3 saat kadar hatta. Sonraki uykuyu çok ayarlayamıyorum çok uyanık tutarsam uyuyamadığını fark ettim bu günlerde onu oturtmaya çalışıyorum. Akşam 8de gece uykusuna yatıyor 2.5 3 saat uyanık bırakmaya çalışıyorum öncesinde. Tabi baya zorlanıyor son 1 saat ama erken yatırmak istemiyorum yine de çok çok uzun süre girerse araya mesela en son 4te uyandıysa mecbur akşamla araya 20 30 dklık kısa bir uyku ekliyorum. Siz bence uyanıklık süresini belirleyin belki fazla uyanık tutuyorsunuzdur uyuması zorlaşıyordur. Bir de ben mesela hem aynı odada uyutmaya başladım bi süredir. Odaya gelip altını falan değişip sallıyorum hemen mayışıyor önceden çok direnirdi. Ninniler de büyük yarıdmcım ama sakinleşmesinde