Busrayaman Merhaba Anneler size birsey danisicaktim 2 aylik oglum var sunnet ettirmek istiyorum ama herkes devlet hastaneleri 7 yasina kadar yapmiyo diyo randevu aldim ben yine de pazartesi gunune ama aranizda devlet hastanesinde yaptiran varmi ve kac aylikken yaptirdiniz yada kucukken yapiyorlarmi ?
SukranUras Busrayaman istanbulda başka bi sorun için gittiğimiz çocuk cerrahide 7 8 aylık bebekler vardı sünnet için gelen. Yapıyolar demekki 🤔
Busrayaman @deletedmom4842 Cevremdekiler 7 yasina kadar yapmiyo falan dedi de bende korktum yani o kadar buyukken nasil yaptiricam sunneti suan 2 aylik hemen yaptirim dedim neyse bakalim pazartesi gunu randevu aldim ne diycekler
Busrayaman @[silindi] peki sunneti yapmak icin de ayri bir randevumu veriyorlar ben simdi pazartesiye randevu aldim hemen yaoarlarmi yoksa gunmu vericekler yine
deletedmom4842 Busrayaman Sana gün verecekler canım ama eğer müsaitse ertesi güne de yapabilirler ilk bebeğinden kan alacaklar ve muayene edecekler bebeğini uygun görürse doktor şu tarihte yaparım diyecek.
Busrayaman @deletedmom4842 bir arkadas narkoz veriliyor demis ama sizinkini nasil yaptirlar ben uyusturuluyo diye biliyorum ?