momtgb0676 Kızlar merhaba, 1 yaş için zeka geliştiren hangi oyunlarlar destekliyorsunuz çocuklarınızı?
Zlm momtgb0676 zekadan ziyade el göz koordinasyonu için şeyler yapıyorum ben halka geçirme oyunu şekilleri kutuya atma kule yapma falan
siyah3430 momtgb0676 topları kutu içine atma kule yapma mercimek nohutu boşalt doldur. Su içinde yüzen oyuncaklardan benim belirttiğimi vermece. Karışık koyduğum renkleri birleştirme gibi. Bunları oynuyorum bütün gün 😬
Zlm momtgb0676 yok bardaklar var renkli onalrdan almıştım legoda var ama onları 2 yaşındayken sadcee bozuyordu şimdi 15 aylık yeni yeni birleştirmeye başladı
momtgb0676 Zlm benim kıızm tam bir yaşında şuan ama kule yapmıyor şekiller uygun boşluklardan geçirmiyor. Her çocuk şahsına münasırdır diye düşünmek istiyorum yoksa üzülüyorum
momtgb0676 siyah3430 kızım sanki yönergelere hiç açık değil gibi geliyor ve hiç birlikte oynayamıyoruz
Zlm momtgb0676 yok canım ben destek oluyodum zamanla öğrendi o yaşta kendisi yapamiyodu ama oynamayı seviyodu ben onun eliyle yapiyodum
siyah3430 momtgb0676 daha çok oturup oyun oynamak sıkıcı geliyor olabilir aynı ayda doğan diğer iki kız bebek var çevrede onlar oyuncak oynamayı sevmiyor benim kızım oturup oynuyor bakıyorlar oynanıyor onlarda oturup talimatları uyguluyor biraz sosyalleştirin fayda sağlar 🌸