minel_gms Hanımlar aşure yaptım,marketten aldığım incirden kurt çıktı ve bn tencerede aşureyi karıştırırken gördüm,😳😒o kadar aşure yaptım dökmek istemiyorum ama midem de almıyor 😰 oysaki canım çok çekiyordu hamileyim bide
Nazlican minel_gms Yani kötü olmus ama dökecekseniz bile bir kaşık da olsa alıp öyle dökün. Hamilesiniz çünkü günah 😑
SeninAnnenBirMelektiYavrm minel_gms ay dökmezdim. Zeytinyağının içinde de dünyanın kurdu var mesela 😁
2maviboncuk minel_gms Biraz durunca olan kurt yüzüne çıkar zaten hastalık veya zehirleyecek bişey değil ben olsam gördüğümü alır atarım temizlerim yerim ama tabi herkesinde midesi kaldırmaz ben tiksinmezdim görsem tabi yememde görümcede tiksinmem alır atarım ama sizin kararınız tabi yinede allah kabul etsin diyelim
hepbahar123 Ay bnde almistim bir de dut.kurusu almistim ksynstip iciyodum sütüm artsın diyr ikisinde.de kurt hördu atmaya da kiyamiyorum napcam bilemedim ama atcam haliba . Aşureyi çok mu yapmıştın
minel_gms hepbahar123 annemlerde yaptım komşulara da dağıtırız diye tencere dolusu yaptım yencere çok büyük,yüz kase çıkacak kadar
minel_gms SeninAnnenBirMelektiYavrm ya evet birçok şey Allah bilir nasıl yapılıyor hiç kimse bilmiyor ama bunda gözümle gördüm diye biraz çekiniyorum yemeye
duyguluanne Miran47 ay bana geçen aşure zamanında karşı komşum getirdi ama içinde kurtlar cirit atıyor çokta severim aşureyi yeni de doğum yapmıştım kaşığı bi aldım görmemle bırakmam bir oldu 😂