la_leomer Anneler bugün oğlumun ilk ay aşısı vardı bugün 9 da yaptık aşıyı şimdi kakasını yapti kakası çok farklı yapış yapış bı kakası vardı sülük gibi iğne yüzünden mi oldu
Znurr la_leomer ilk ay aşısı hepatit b 2. Doz aşısı oluyor yani çoğunlukla yan etki yapmayan bi aşı, sümüksü kıvam genelde alerjiden kaynaklı oluyor
Maysakusunannesi la_leomer bizde bugn yaptırdık kuzum hep uyudu ya. Dışarı da çkardm uyku yaptı heralde
la_leomer Znurr bugün hiç mama vermedim hep anne sütü içti dün gece Bebelac mamasini vermeye denedim içmedi küstü sevmesi oda bı kaç damla içti başkada yemedi ilk defa şimdi kakasini yaptı bebelaci ilk defa denedik dun
Znurr la_leomer alerji sizin sütünüzden de olur, yani siz süt ve süt ürünleri kullanınca sizden bebeğe geçer. Bebeğinizde huzursuzluk, şiddetli gaz sancıları var mı
Znurr la_leomer evet yapar, bizim doktorumuz fırından aldığımız ekmeğin içinde ki peynir altı suyuna bile dikkat etmemi söylemişti. Yani kısaca süt ve süt ürünlerinin girdiği her şey yapıyor. Hastaneye gidin bence gerekli testleri yaparlar.
la_leomer Znurr yarın çocuk sağlık bölümüne randevu aldım bugün sağlık ocağı kalça ultrosonunu istedi çektirin diye onun için o bölümden randevu aldım yarın doktora desem bakar mı o bölüm yoksa başka bölüme mi alinir
Znurr la_leomer normal çocuk doktorunuza söylerseniz o sizden gerekli tahlilleri ister ya da sizi yönlendirebilir
la_leomer Ayselmiros evet çocuk sağlık bölümüne alin dedi hemşire 2 ayını doldurmadan bian önce yaptrin dedi
la_leomer Elfidam evet ben randevu buldum yarın goturcem hem doktora sorcam kanguru kullanabilirmiyiz diye bide durmadan vücudunda kirp kirp diye ses geliyir korkuyorum bı yerine bişey oldu diye
la_leomer Maysakusunannesi bizimkide uyudu hep ama kakasida bı gariplik var aşırı yapışık ve köpüklü kaka yapiyir yarın doktor randevusu var goturcem oraya inşallah bişey olmaz