Nur333 Bebeğim memede uyuyor yerine koyarken uyanıp ortalığı ayağa kaldırıyor denedim defalarca yatakta da kendisi dalamıyor uykuya ne yapabilirim acaba
Sgnnn Nur333 sizin kalp atışınızı kokunuzu hissetmek istiyor. Kendilerini myle güvende hissediyorlar. İlk 3 ay kendilerini hâla anne karnında zannediyorlar. Ben uyuduğunda yatağına koyup beyaz gürültü açıyordum. Elimi karnının üzerine koyuyordum hemen dalıyordu
la_leomer Nur333 canım benim oğlum 1 aylık memede uyumak istiyor uykuda emmeye devam ediyor bıraksam uyuyana kadar cekicek uyuduğu an çıkarıp emziği koyuyorum yatağına yatırıyorum istediği yapsam baş edemem
Sapsikanne Nur333 ben 3 ay sabaha kadar kucağımda tuttum ve hiç yatmadım 7 aylık hala memede uyuyor ama artık uyuduktan sonra yatağa koyabiliyorum en azından
SunnyG Valla o günlerde memede uyumayan bebek varsa çıksın ortaya, biz de bilelim. Neredeyse kırk günlük hala memede uyuyor
Nur333 Sapsikanne öyle durması sorun değil de 20 dakika emiyor ama bu sürede uyuyor. Sonra alıyorum yatağına uyanıypr ve hala aranıyor 50 CC mama veriyorum yiyor. Uykuda geçtiği için o süre sanırım düzgün ememiyor ama yutkunma sesi de geliyor kafam karıştı
Minelask Nur333 benm 7 aylik hala memede uyur ama ilk aylarda uyusun zaten size çok ihtiyacı var kolunuzu alarak uyumak ona güven veriyo bırakın uyusn daha çok minik