Uykusuzmomy Kızlar acil bakar mısınız oğlumun b12 si baya düşük geldi 8 aylık aynı durumu yaşayan varmı doktor direk iğne dedi yaptırmak da istemiyorum🥲
Almondeyed Uykusuzmomy bizim de düşüktü 10 aylıkken B12 damlası verdi yarısını bebek yarisini ben iciyordum
2603 Uykusuzmomy https://resimyukle.io/r/uApBGW78Aw ben de bir kaç gün önce başladım bu damladan kullanıyoruz doktorum verdi kendi çocuğuna da bundan kullanmış
Wanderlust Uykusuzmomy b12 onemli ve en hizli yukselten igne nicin igne vurdurmak istemiyorsunuz surekli igne olmuyor biraz yukselince damlaya gecirir suan demekki gercekten cok dusuk
Almondeyed Uykusuzmomy hiç bilmiyorjm ki bir yıl oldu ama baya düşüktü adını da bilmiyorum ilacın B12 damlası işte
ecosummm Uykusuzmomy ocean b12 kullanın harika kızımın değeri 120 ydi 1 yaşında 3. Haftada günlük düzenli kullanımda 1000 e çıkardı
Safiyyekbr Bizim doktorumuz da sürekli iğne vurunmasin diye içirin demişti meyve suyuna katarak ama tâbi benim kızım daha büyüktü 18 aylıktı
Uykusuzmomy Wanderlust aynen baya önemli belki dedim damlayla toparlar daha yeni hasta oldu 10 gğn falan tedavi yapmıştım baya huzursuZlandı çocuk şimdi toparladı da oyüzden yoksa iğne karşıtı falan değilimde insan üzülüyo
Wanderlust Uykusuzmomy sagligi acisindan onun icin en iysii bu allah baska dert sikinti vermesin ignede birsey yok uzulmeyin bu kadar 🌸
AA201207 Uykusuzmomy ocean b12 damla kullandık 2 ay. 2 ay sonunda 3binlere çıkmıştı değer ilk değeri 100 ün altındaydı Dr iğne önermedigini söylemişti bize