Aylinuraz Günaydın anneler bugün 2 yaş aşımızı olduk muayene oldum kilo 16 200 yaz girdiğinden beri eskisi gibi yemiyo boyu 95 cm sağlık ocağı baya kalabalıktı bişey demedi nasıl sizce
Dondurmalikahve Aylinuraz Havalar çok sıcak olduğundan yemek istemiyor olabilir yani biz yetişkin insanlar bile bir şeyler yemek istemiyoruz. Ayrıca boyu kilosu çok iyi hatta kilosu boyuna göre önde bile sayılır. Hatta yaşına göre boyu da önde gayet güzel yani telaş edilecek bir şey yok
Ikizleriminannesi Aylinuraz maşallah kilosu fazla bile niye dertleniyorsuniz yazın tüm çocuklar yemiyor benim oglum da iki ye gircek 15 gün sonra 12 kilo
Elfvli Aylinuraz kilosu iyi. Normalde 12 olması gerekiyormuş zaten. Benim kızım da ayin 21 de 2 yaşını dolduruyor. En son 13 kg di.
Hnyramomm 88 cm 11.400 kg benim kizim bi tık zayif dediler ama ne kadar ugrassam da olmuyor yediremiyorum 😮💨
RuzgarMommys Benim oğlum da dün oldu 2. Yaş aşısını hafif geçti çok şükür Ben sağlık ocağında baktırmıyorum kilo boy. Falan ama hemşire merak etti baktı boyu 95 cm kilosu 12,5 gibiydi Kiloya hiç takılmıyorum sağlığı yerindeyse sorun yok