YUrsemin Merhabalar, kızım 23 aylık. Son 1-2 haftadır alnını tutarak “şşşşş” diyor. Sonra hiç bişey olmamış gibi devam ediyor. İlk başlarda oyun yaptığını düşündüm ama şimdi her sabah başını tutarak işşşş diyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🏻
ilseng YUrsemin merhaba aynı durum birkaç gündür bizde de var cok canım sıkıldı doktora götürdünüz mü özellikle sabahları eli hep başında kendini ifade edemiyor elini çekiyorum bi daha koyuyor bazen gözle başı arasını tutuyor
YUrsemin ilseng merhaba, çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur🙏🏻 Doktorumuza yazdım “görüntü çekmemiz gerekir” dedi. Mesela günde kaç kere ve hangi durumlarda yapıyor? Gözlemleme fırsatınız oldu mu hiç?
ilseng YUrsemin nasıl çekecekler ki? Çok zor bu yaş grubunda 😔 3-4 kez yapıyor gün içerisinde özellikle uykulardan uyandıktan sonrasında yapıyor ama dengesinde bi problem yok veya huysuzluk ağlama da yok ama her eli gittiğinde çok üzülüyorum panikledim açıkçası. Sizinkisi geçti mi?
YUrsemin ilseng aynı bizimki de uyandığı zaman yapıyordu günde 3-4 kere. 1 ay kadar sürdü. Sonra hangi zamanlar yaptığını gözlemleyince dikkatini başka şeylere çekmeye başladım bakalım yine yapacak mı diye. Şimdi arada bir yapıyor. Bebek hemşiresi arkadaşlarıma danıştım onlarında çocukları yapıyormuş 😣
ilseng YUrsemin bugün bi arkadaşıma danıştım göz doktoru. Mevsimsel alerjiye bağlı gözleri kuruyor olabilir bi göz doktoruna götürün dedi. Doktorumuza da attım o da göz doktoruna gidin bişey yoksa bana gelim kulaklarını kontrol edelim dedi. İnş bir şeyimyoktue yavrularımızın 🥹
16prenses37 Bence 2 yaşın getırdıgı yenı bırseyde olabılır 24 Eylül de 2 yaşı bıttı benım kızımın bundan 15 20 gün önce anne benı elleme hastayım deyıp yatıyordu ama hasta falan degıldı sonra anladım kı ılgı çekmeye çalışıyor sız yıne doktorunuz ne derse onu yapın