Minikminik Yaptırın diyende çok yaptırmayın diyende doktorlarında bazıları yaptır bazıları yaptırma diyor ben kimi dinliycem güvendiğim bi doktor yok🙄
Mrs_sonmez Minikminik biz yaptırdık 2 doz cevremdeki coğu doktor önerdi iyiki de yaptırmışız yaptırmayan arkadasların çocukları rota virüsü kaptı Bi kaç gün hastanede kaldılar durumunuz varsa yaptırmanızı öneririm
Minikminik Mrs_sonmez yaptırıpta olan yine ağır atlatanda çok aşının yan etki yapması varmış bide çok kararsızım
Naz_ve_annesi Minikminik biz yaptırdık herhangi bir yan etkisi olmadı bizde. Yaptirdiginiz halde evet olabilir ama daha hafif atlatir bize doktorumuz kesinlikle yaptirmamizi soylemisti
Minikminik Naz_ve_annesi yaptırayım bari çok yaygın bir hastalık mı acaba 3 yaşında kızımda bize doktorumuzda ebemizde söylememişti yapılmadı çok şükür hala olmadı rotayıda yeni duyuyorum o zamanlar bu uygulamayı falan kullanmıyordum😊
Naz_ve_annesi Minikminik bizde bilmiyorduk açıkçası 3 aylık kontrolunde doktorumuz söylemişti. Mutlaka yaptırmamızı söyleyince yaptırdık 2.dozu yaptırıcaz haftaya da