AtlasBebekk Hanımlar dün Pirinç unu aldım değişik olsun arada diye Onunla biberonda içilecek gibi mama yapan var mı? Yapılır mı yani
Esoca38 AtlasBebekk ben iki tatlı kaşığı un bir csy bardağı su koyup muhallebi yapıyorum içine de sevdiği meyveden veya bisküvi tarzı koyuyorum çok severek yiyor 😊
Sadeceanne1612 AtlasBebekk marketten aldım demeyin lütfen arı mama kaşık maması Pirinç unu sağlıksız içinde toz şeker veya Pudra şekeri bulunuyor tam Pirinç unu yulaf unu bebek irmigi alabilirsiniz
Poyrazin_annesii Benm bıldıgım kadarıyla prınc unu ocakta pişiyor muhallebı gbı . Ama bıberonda olurmu blmıyrm. Bn arı mama yapıyrm ogluma
AtlasBebekk Poyrazin_annesii zaten cıvık pişirsem biberonda pekmezle falan güzel olurmu demek istedim çiğ verilmez farkındayım
AtlasBebekk Esoca38 alerjik bebeğiz onun için büskivi koyamıyorum ama o hariç diğerleri ile bende muhallebi yapıyorm maksat cıvık yapılırmı demek istedim
AtlasBebekk Sadeceanne1612 zaten genelde yulaf unu ve irmikle muhallebi yapıyorm içine de her seferinde farklı meyve ile Değişiklik olsun diye pirinç unu da alim demiştim ama şimdi kalkınca bakarm şeker varsa zaten vermem
Hayal0101 AtlasBebekk walla ben normal pirinç unu ocakta pişiriom bazen biberonda basende kasıklae veriom hiç bişey de olmuyor.
Durunun_annesi54 AtlasBebekk ben beyorganik pirinç ununu kullanıyorum icerisine bebek irmigi ve ruseym de ekleyip pisiiriyorum ama biberonla verebilecek gini sivi olmuyor kaşıkla yediriyorum iceriisine muz yada bisküvi ekliyorum genelde aksamlari veriyorum
Sadeceanne1612 AtlasBebekk Şeker olarak yazmaz zaten glikoz diye de yazmaz internetten arastirabilirsiniz tam pirinc unu dışındaki tüm Pirinç unlarinda Şeker bulunur