DuyguUysalBayraktar Heraninannesi ben kullnıyorum canım.kolik bebeim. Doktor önerdi. O kdr mama içinde en çok bebeğime o işe yaradı ama mamada bez gibi bebekten bebeğe değişiyor
ikos58 Heraninannesi ben ara ara kullanıyorum gazımız cok artınca normalde golden goat kullanıyorum. Bu ara da ıkısını yarı yarı olcek karıstırıyorum gayet guzel
DuyguUysalBayraktar Seri canı öyle isiyomuş,sütü şakır şakır akıyormuş ama o vermek istemiyomuş. Mama alıp daha çok masraf olsun istiyomuş. Ay ne bencille bi cümle kurmuşsun ya. Tabiki her anne bebeğini kendi sütüyle beslemk ister ama şartlar olumsuzsa napsın kadın.
Asrinbaby DuyguUysalBayraktar dun birini dövecektim bana diyo neden mama veriyosun paşa keyfim onu istiyor salağım çünkü ayda 500 tl mama parası vermek istiyorum. Çok su içecekmişim bla bla bla... mal bu insanlar ya sütümüz yetse neden mama verelim sanki mama zehirmis gibi konuşuyorlar bir de.
Seri DuyguUysalBayraktar benim kaynanamda çocuk biraz girip neymiş mamayı icirdin hasta ettin mama hasta edermi ya sinirden zor duruyorum
Heraninannesi Asrinbaby aynen valla mama zehir ya sütüm yetse zaten emziririm çok mu meraklıyım 3 güne bir 70 TL vermeye
Yusufdemir Heraninannesi bende confrmıl kullanıom 350 gramlık kutuda mevbur dıgerlerı kabız yaptı en ıyısı bu
angelone Şu insanları anlamıyorum keyfimizden veriyoruz mama. Her gün dua ediyorum sütüm taşsın bol olsun da kızımı doya doya emzireyim diye ama yok😔
Heraninannesi Seri o postu açan gerizekalı bence ilerde o vücuttan eser kalmayacak. Benim göğüslerim hamilelik boyunca catladi krem verdi doktorum ozel. Almadım bile doğal gebelik yaşadım bir gram da dert etmedim
Nslyhn Aynı dert bende de var. Bebeğim memeye çok düşkün ama sütüm yetmiyor çok üzülüyorum. Mecbur mama veriyorum ona rağmen memede kalmak istiyor hep. Bu kadar meme seven bir çocuğa Allah ım süt ver diye dua ediyorum artık. Her anne sütü dolsun taşsın bebeğine yetsin ister. Ben de aptamil kullanıyorum memnunum ama her bebekte farklılık gösteriyor deneyin isterseniz
Mathilda Nslyhn aynen benimki de meme delisi ama gel gör ki süt yok. Ben de çok üzülüyorum o haline. Şimdi mamayı da çok zor alıyor, beslenemiyor gibi geliyor, daha çok üzülüyorum...