DreamMommy 7 aylık bebekler gece kaç kere kalkar? Ben doğduğundan beri sık sık kalkıyorum anlamadım..emerek uyuyor tekrar
Janset2105 DreamMommy benimde 7 aylık bebeğim hiç belli olmuyor günü gününü tutmuyor bazen bir kere kalkıyor bazen 5-6 yı buluyor
ikikizannesi DreamMommy 8aylik bnmkide dun 9kez kalkti nasi uykusuzum anlatamam esim yanina alıyor durmuyor memede uyumak istiyor
vugarmehriban DreamMommy 10aylik hic kalkmiyor bazen susar uyanir biraz su icer uyur sabah 7_de kalkar gecede 8-9 gibi uyur
Muratsmom Benim oğlum da öyle. Çok sık uyanıyor. Bir buçuk iki saatte bir emziriyorum sonra uykusuna devam ediyor. Doğduğunda sarılık değerleri yüksekti. Sık sık emzirdim. Şimdi de alışkanlık oldu diye düşünüyorum o yüzden bu kadar sık acıkıyor
AygulSina DreamMommy 3 4 aydan bu yana ben aksam rutini omusturdum ogluma her gun ayni saate ayni seyleri yaptik 8de yataga gitti uyudu suandada bu duzen devam ediyor ama gece uzun uyumasi icin extra bisey yapmadim
DreamMommy Kemalinannesi kaçta yatıyo? Oğlum 8 de uyur sabah 7.30 da kalkar bu geçen sürede sık sık uyanır
Akseysa Akşam 8/9 arası bir saat uyur sonra gece 12 de uyur sabah 07:30 a kadar gecede 3 kez uyanır emmek için sadece 6 aylık henüz normal mi bilmiyorum sanırım acıktığı için uyanıyor.
DreamMommy Bugün 8 de uyudu.8.30 da uyandı emzirdim tam doymadı diye.sonra 10 gbi ağlayarak uyandı emzik verdim uyudu.şimdi tekrar uyandı.su verdim uyudu bu saate kadar 3 kere kalktı
Asya39 DreamMommy 7.aya giricez ben kendim besliyorum 3 saatte bir gece 1 e kadar bazen kendi 4buçukta kalkıyor bazen 6 buçukta ama mamayı yedikten sonra uykuya devam gece uykusuna 9da geçmiş oluyor