mustafayamaninannesi Cutiepie33 16 aylık olduk kilosunu hastalanmıştık 3 4 gün önce baktılar hastanede 13,5 tu boyunu bilemiyorum ölçmediler
Sontvbukucu Cutiepie33 10 ay 24 gun sanirim 10 bucuk kilo civarı. Boy 74 cm. Eskiden tombuldu artik cok az kilo alıyor ve gözüme zayif geliyor 😂 ana yüreği
Ecusska Cutiepie33 kızım 27 aylık 14 buçuk kilo 104 cm boyu en son 2 yaş sağlık ocağından ölçüldü tartıldı Diğer kızım 56 günlük 4800 gram boyu 57 cm
annelikhalii Ecusska massallah gün içinde neler yediriyorsunuz benim oglum 31 aylik ve 12 bucuk kilo 103 cm
Ecusska annelikhalii Canım sabah kahvaltısını yapıyor kaçta kalkarsa öğlen çorba yiyor çorbadan sonra biraz kaçamak yapabiliyor akşam yemek yatmadan meyve veya süt içiyor yani öyle her şeyi yemiyor her önüne koyduğumuda bitirmiyor hatta beni delirtiyor ama mesela sabah yumurtayı yemiyorsa hemen pankek yapıyorum içinde var nasılsa diyorum
Eylemmmmm ZAlya05 ilk 2 ay anne sutu aldı sağıp verdim emmedi beni sonra sutum bitti 2.5 aydirda mama yiyor her ay 1 kg almıstı