Byz2019 Bebeklerinizin yabancılaması ne zaman geçti kimi görse 1 saat ağlıyor katıla katıla sakinleştiremiyorum 4 ay 7 günlük
Mavis34 Byz2019 Benimki 8 aya kadar herkese gülücükler atti8 aylık.olunca seçmeye başladı ama ağlamıyor geri çekiliyor bana sokuluyor gülmüyor başkalarına tedirgin duruyor sadece
secoz Byz2019 kızım 8aylık 1 ay önceye kadar hiç kimseyi yabancılamadı. 1 aydır annem eşim kardeşim ve ben dışında birine giderken bi 10dk süzüyor bakıyor vakit geçirmek istiyor ondan sonra o kişiye ısınıyor ☺️
Asyaveben Byz2019 18 aylık yeni yeni daha sakin ve çok yakınları biliyor ama hala dışarıdan insanlara temkinli ve istemez.
Byz2019 Mavis34 keşke öyle olsa sokağa çıkmaya korkuyorum ya biri yüzüne bakmasın anında katılıyor evde çok mutlu hanım
Byz2019 secoz vakit geçirsede alışmıyor benimkide benim ailem ve eşim dışında herkese yapıyır bi yandan iyi ama gezmeye çıkamıyorum 😃
Byz2019 Asyaveben aslında kendilerini korurlar bu devirde ama benimki aşırı sanırım bide küçük oyuncakla falanda sakinleşmiyor anca eve girmem lazım geri
Mavis34 Byz2019 zor olur çıkmak sizin için. Parka felan çıkarın çocuklar genelde çocukları görünce mutlu oluyor
Byz2019 Mavis34 inanırmısınız bebeklere bile aynısını yapıyor normalde çocuklar çocukları sever ama bizde öyle değil umarım yakın zamanda atlatırız