hilalkbdy Kızım 13 aylık oldu ana yürümüyor ayakta kendi duruyor fakat yürümek istemiyor korkuyor hemen oturuyor yere ne yapmam lazım ne zaman yürürler genel de hep yaşını karşılar dediler ama bilmiyorum 🤷♀️
yusuff_ hilalkbdy 14 aylkken yuruduk biz yürür daha endise etmeyn . Ben koltugn kenarına koyup gel yapyodm bi kac adim atyodu
cangamze hilalkbdy şuan 18 ayligiz .ve 13 aylık olmasına 1 gün kala yürümüştü. Yaşını karşılar diyorlar diye bende sizin gibi neden yürümüyor bu çocuk diyordum.Ama doktorlar zaten 18 aylık olana kadar zamanı var diyorlar.benim bi kuzenimin çocuğu 10 buçuk aylıkken yürüdü.bi kuzenimin çocuğuda 15 buçuk aylıkken yürüdü.hatta bi tanidigimin çocuğuda 19 aylıkken yürümüştü.Yani demem o ki kendinizi strese sokmayın.bunlari yapıyorsa yürür Allahın izniyle inşallah 🤲
Birdunyabircennetannesi hilalkbdy 14 aylık yürümüyor. Her çocuk bir değildir zamanı gelmemiştir. Şuan 3 4 adım atıyor düşüyor daha yeni yeni
Roza28 Durun daha. 18. aya kadar zamanı var. Ki genellikle 14-15 aylık iken yürüyor çocuklar. Zaten anlattığınıza göre çocuğunuzum yürümesi yakındır.
Masal06masal Yürümesi için tesfik edin, Ama asla zorlamayın az kalmış bence yürür yakında, bir anda yapıyorlar herşeyi zaten bı bakmışsınız yürümeye başlamış bile😃🤭