Gzmaldeniz Bebeğim kovid geçirdi ama şimdi iyi bı hafta ooldu gecireli belkide daha fazla ama öksürüğü var öksürük bir türlü gecmior sizde de öle olan var mı korona geçirip öksürük kalan endişeliyim cevap yazarsanız sevinirim
Reyyan1403 Gzmaldeniz bizde olduk bi hafta olacak hafif hafif öksürük var endişelendiriyor beni de bebeğim 4 buçuk aylık
Gzmaldeniz Reyyan1403 ben bebeğimi 40 derece ateş ile götürdüm.ya tahlilleri falan yapıldı taburcu edildi şimdi ateşi falan da yokta öksürük var korkuorum
Rainnnn Gzmaldeniz bziimki o hava sayesinde rahat uyurdu ya aslında doktora söyleseniz baya iyi geliyor en azından 3 gün denerdiniz .
Gzmaldeniz Rainnnn bizim korona bence bitti çünkü tahlilleri iyi olmasa çıkartmazlardi ama öksürük geçmiyor ya ona uzuluorum yarın sabah hemen doktora goturucem
Rainnnn Gzmaldeniz muhakkak götürün ama kovid geçiren bebeğe öksürük şurunu verilmiyor doktorunuz verirse bi söyleyin
Rainnnn Gzmaldeniz allah şifa versin ama öksürük şurubu pek iyi gelmiyor çoğaltıp sonradan kesiyor hava desteği şart