Nisademir Kızım 2 aylık doğduğunda emzik tuttu şu an tutturamıyorum elimle tutuyorum ben bırakınca atıyor. Kauçuk emzik kullanıyorum en çok onu tutuyo diye. Tutturmanın bi yolu var mı çok ağlıyo azıcık susar belki yardım edin tutturmanın bi yolu varmı
Evrem Nisademir benimki dogdugundan beri tutmuyo tutmamasi daha iyi canim hem konusmasini engellemez erken konusur hemde dis yapisi duzgun cikar.benim yegenim 1.5 yasinda emzik emmekten konusamiyo bile sadece anne baba baska hic bisi demiyo
deletedmom4842 Nisademir uykuya geçme esnasında eğer emziriyorsanız göğsünüzden çektiğiniz anda verin alacaktır böyle böyle başlayın
2707 Nisademir ağzından kayıyordur wee baby akide damaklı emzik var 6 buçuk lira. Ben çok paralar döktüm emzik için bunu tuttu kızım
gmzmrv Ben ilk doğduğu haftadan veri veriyorum 0 6 aylik damaklı emzik kullnıyorum yuvarlak olan emzikleri gitmiyo açken hiç gitmiyo ama enzimle uyuyo bide çeneleri kcuk oldu icn tutamıyorlar surekli deneyin pes etmeyin bizde öyleydik surekli dusuruyodu hayla oyle
Nisademir gmzmrv 2 aydır deniyorum helak oldum , kullanmadığım emzik kalmadı ama en çok kauçuk tutuyo