Umut20 bahsettiğiniz şeyleri bilmem ama kreş hakkında kreşte staj yapan bir öğretmen olarak şunu diyebilirim ki lütfen çok ilgili ve eğitime önem veren bir kreş seçin. Gittiğim kreş de çocuklar oyalansın da nasıl oyalanırsa oyalansın gözüyle bakılıyor şahsen bir anne olarak ben kreşte en basit özbakım becerilerini (diş fırçalama, el yıkama vb) öğretiyorlardır, etkinliklerle yaş grubuna göre sayılar, renkler, şekiller vs öğretiliyor falan sanıyordum ama yanılmışım ve staj yapan bir kaç arkadaşım da aynı şeyi söylüyor o yüzden iyi araştırın derim bir şeyler öğrensin istiyorsanız aksi halde annem de zaten öğretmenler gibi oyalayabiliyor ee bende öğretmen olarak eğitim veriyorum o yüzden kreşe gerek görüp göndermedik kızımı. Bir de hijyene dikkat eden bi yer olsun. Gittiğim kreşte aynı bardaktan 20 çocuk su içiyor kiminin burnu akıyor kiminin ateşi var çok uyardım ama dinleyen pek olmadı umursamıyorlar ve yine diğer arkadaşlarım da aynı dönüşler verdi kreşe giden çocuklar neden sürekli hasta anlamış olduk 🤷🏻♀️