Mihri-balim Kızlar bebeğim 5 aylık henüz sulu kaka yaptı iki kere 5 dj arayla ek gıdaya geçtik kilo kaybı olduğu için ondanmidir bilemiyorum ama ne keser ishali acaba ?
Sudee96 Mihri-balim kilo kaybı ishal yapacağını düşünmüyorum, beş aylık bebeğe verebileceğiniz bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Benim kızım beş aylıkken ishal salgınına yakalandı doktor mama bile verme sadece emzir dedi Birde probiyotik verdi
Tugce88me Mihri-balim ek gıdayı şuan kesip emzirme kampı yapın ve sizde yediklerinize dikkat edin yoğurt kefir bol su tüketimi yapın ve sarımsak yutun bebeğinize geçer çok geçmiş olsun aynı şeyle bizde mücadele ediyoruz
Asdfasdf- Mihri-balim biogaia diye damla var kabızsa normale ishalse onu da normale çeviriyor bi deneyin denerim benim bebeğim de ishaldi doktorum önerdi geçti çok şükür
Mihriballimm Eczaneden reflor alın reflor verin gunde bir kere hemen keser benim kızımda 4 aylık ishal oldu iki günde kesti ishali azaltarak birde bol su bol emzirme ve beslenme lazım
Ravzalina Bnm oglumda 5 aylik bir haftadr ishal dr goturdm bol bol emzr dedi hc bisey vermedi. Tabi bnmki gunde 1 kere kaka saatinde yapiyrdu huzurszlk yoktu o yuzden oyle syledi ya icrgmz sudan yada havadan
Mihri-balim Ravzalina evet ya genel bı ishal durumu var bebeklerde rabbim sifalarini versin tez zamanda inşallah
Mihri-balim Asdfasdf- bende de ona benzer damla var bağırsak düzenleyici ama içerisinde zeytinyağı rezene yağı var ishali durdurmaya bilir diye vermedim
Yusaydef Mihri-balim haşlanmış patates yoğurt bol su vermelisin sıvı kaybından dolayı bide probiyotik al bağırsakları düzene gitsin