Ezoli35 bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz ve ulaşabileceğim iyi bi hekim önerileriniz neler kı.zlar?
DenizRuya Ezoli35 Ben Can hastanesi Asli hanıma götürüyorum uzman doktor ve gayet ilgili istediğim zaman mesaj atıp arayabiliyorum..
Ezoli35 DenizRuya bn birkaç kez gittim numarasını vermişti yazdıktan sonra cvp gelmedi sinir olmuştum baya
DenizRuya Ezoli35 Evet o durumu bende yaşadım bi kere cevap vermedi kontrole gittiğimde söyledim telefon kızımın elinde oluyor bazen o açıyor o yüzden gözümden kaçıyor öyle bi durum olduğunda tekrar yaz yada ara dedi artık öyle yapıyorum
Sedakaraca Su hastanesinde devran demir var çok memnunuz çok ilgili bi doktor gönül rahatlıyla güvenebilirsiniz
gulsenkonakli Ezoli35 medifema hastanesi - Necati Bey. Çok ilgili, cep nosu da veriyor ne zaman istesem ulaşabiliyorum. 🌼
Mineyanar Baskent üniversite hastanesi prof doktor onur sakallıoğlu pedıatrı sıddetle tavsıye edıyorum
Ezoli35 Mineyanar evet onada gittim canım oda baya rahat geldi aynı zamanda nefroloji yandal dedik..cebine ulaşabiliyomusun?
Smyr35 cerenmndv35 merhaba neşe hanımdan memnun musunuz bende bebeğim için ona randevu aldım. İstediğiniz zaman iletişim kurabiliyor musunuz?