Acemimom1 Kızlar normal doğum yaptım 9 gün oldu. Dikişlerim çok aciyo batıyo oturup kalkamıyorum zorlanıyorum. Acaba düzelirken mi oluyo böyle canım çok aciyo kantoronda kullaniyorum
NisaKubraEbrar Acemimom1 benimde öyle oldu 10 günden sonra düzelmeye baslamistim bebegimde cok huysuzdu yatip dinlenemedimde. Ilık suyla yukayip iyice kuruluyodum islak kalincada gec iyilesirmis
neslim01 Acemimom1 canım ılık suyun içine batikon dök oturabilirsen otur oda iyi geliyor daha sonra iyice kurula ben fön makinesi kullanmıştım doktor antibiyotik verdiyse de kullan mutlaka enfeksiyon olmasın
meryemnarin Acemimom1 benimde dikislerim zor iyilesmisti doktor 2 krem vermisti ilk basta batikon surup kremlerimi suruyodum sonra sadece ic camasirina gazli bez koy pamuklu ped falan da kullanma daha cabuk iyilesti benim dikislerim oyle deneyebilirsin istersen
Acemimom1 Adım atamıyorum ya kantoron sürüyorum doktor da iyi gelir dedi ama çok fenayım inşallah geçer başka napabilirim pedi çıkardım pamuklu bez koydum 010722ikrs 010722ikrs NisaKubraEbrar
NisaKubraEbrar Acemimom1 ben sadece batikon kullandim canim lavaboya her ciktigimda süruyodum baska ne yapilir bende bilmiyorum kontrole gitmismiydin dogumdan sonra bakmadilarmi
NisaKubraEbrar Acemimom1 doktoruna ulasma imkanin varmi antibiyotikli krem falan verir daha cabuk toparlasin belki
findiginannesi_ Acemimom1 Ped neden kullandın canım hamşire bana öyle mikrop kaparsın dedi bende eşimin eski temiz atletleri kesmiştim onları kullandım hep .birde o bölgeyi yarım saat felan havalandırıyordum .batikon ve kremlerden sonra kurutma makinasıyla iyice kurutuyordum
Elifinilki Acemimom1 O zaman sadece temiz tutun ve iyileşene kadar çok hareket etmeyin ben çok hareket ettiğim için patlamıştı
Zehra-Beren Acemimom1 benim 3 ay olmak üzere şu an yeni yeni ağrılar sızılar geçti diyebilirim. Sizin ki daha çok yeni zaten 😌 tez zamanda iyileşir inşallah