Annecik34 20 günlük bebeğim var anneler, çok gaz problemi yaşıyoruz özellikle alttan çıkaramıyor. Doktor gaz damlası vardı , kimyon çayıda içiyorum ama geçmedi bebeğimden gaz ne yapabilirim acil yardım lütfen
24btralp- Annecik34 43 günlük benim bebeğim de aynı şekilde bizde de öyle Nursey harveys şurubu ve damlasını kullanıyorum o biraz da olsun rahatlattı.
Burcuasya Annecik34 merhaba gaz konusu bebeğin üşütmesinden de olabiliyor doğal yöntemler kullanıyorum ben banyodan sonra altını aldıktan sonra denizden sonra hrp karnına ayaklarının altına elma yağ sürerim bezine azıcık damlatırım ve şu an 10 aylık ağzına azıcık sürüyorum elimle şükür şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık ayaklarını karnına yaslayıp karın bölgesini iki yandan yavaş yavaş sıkıp bırakarak 20 ye kadar sayardım Allah şifa versin tüm kuzulara
Yasmnnnn Annecik34 az öce bu sorun için doktordan geldim damlalar verdi umarım işe yarar çok ıkınıyor içim gidiyor göbrk fıtığı olcak diye :( Gazı olmasa rahatça uyuyacak
Htc4504 24btralp- aynı damlayı kullandık gerçekten diğerlerinden daha iyi ama bişey öğrendim bebeğimi yüz üstü yatırınca daha rahat çıkarıyor gazını
24btralp- Htc4504 Evet gece boyunca çok ağladı sabah soluğu doktor da aldık 😂🤦 Doktorumuz da aynısını söyledi 2, 3 saat yatsın öyle diye
Begummm95 Bizde 27 günlüğüz bizdede gaz problemi var doktor şurup verdi çıkarıyor yine ama zorlanıyor özellikle sabah 6 da gaz sıkıntısı çekiyoruz hep ağlıyor
Htc4504 24btralp- evet gerçekten öyle uyuttuğumda daha uzun uyuyor ve hemen uykuya dalıyor ☺️ hafif ince dolgulu bir yastık üstünde daha iyi oluyor
Sahraninannesi 27 gunluk bebegim var ayni sorunu yasiyordumm doktorum biogaia önerdi probiyotik bagirsak duzenleyiciymiş 2 gundur kullaniyorum ve kızım çok rahat sabah aksam gazini cikarmaya basladi.