hepbahar123 Arkadaşlar dediğim gibi kulak arkalari kızardı neden acaba ?kulağinda sorun olsa akinti olmaz mi ya da içi kızarmaz mi dişte çıkartacak galiba baya beyazliklar var patlamak üzere
cydcvk hepbahar123 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama alerjisi olabilir mustela veya bioderma alerji kremini öneririm neye alerjisi var test yaptırabilirsiniz
endoplazmikretikulumiste Sıcaktan bizde de var bi taraf daha çok o tarafa genelde yattığından sentetik şeylerin üzerine yatırmayın
hepbahar123 endoplazmikretikulumiste dün duş aldırdık kulak.arkasinda kir birikmesi hafif oluyo bebe yaği sürup yumuşatiyo siliyorum hafifçe . Ondan sonra kızardı anlamadim evet ço ksıcak artik her gün yikiyoruz onu korktum iltihap felan mi oldu diye su mu kaçırdık kulagina diye
endoplazmikretikulumiste hepbahar123 bebeği yağlarıda sağlıklı değil aslında ciltleri henü çok hassas daha bitkisel bir krem yada losyonla nemlendirin kulakla ilgili bir sorun olsa arkası değil içi kızarabilir
hepbahar123 Noname21 uyandı mi hemen bakarım . Dun dustan sonra kirmizilik baya kayboldu belki de şu an tamamen de kaybolmus olabilir cnm
hepbahar123 endoplazmikretikulumiste belki de yağdan oldu dus aldırdık kizariklık baya gitti biraz kalmıştı acaba hangi kremler işe yarar
endoplazmikretikulumiste hepbahar123 bitkisel içerikli kremler eczacılar iyi biliyor bitkisrl yağ değil krem
hepbahar123 cydcvk aslinda şu ana kadar öule bir şeyhiç olmadi bebe yaği sürmüştüm kulan arkalarina sonraki gün kizardı dus alsdırdık geçti gibi tamamen
hepbahar123 Noname21 aynen biraz takip etcem ek gıda tadimlarinda alerjik olsa sadece kulak arkadı kızarır mı ki acaba
Noname21 hepbahar123 alerjik olsa vücudun da olur bence ben banyoda kızımın kulaklarını temizliyorum pamuk ile onun sonrasında bazen kızarıyor. Sabun da bazen yapoyor bepanthol sürüyorum ertesi güne geciyor
hepbahar123 Noname21 şampuanı şu ana kadar hiç degistirmedik böyle bir durum olmamısti bebe yağı zamani mi gecti acaba.onu da düşunmedim degil atcam onu . Evet kulak temizleyince kızsriyo çok hassas ciltleri