MinelAskEla Kızlar tek taş yüzüğüm var malum gebelikte ve sonrası kilo alınca parmağımı sıkmaya başladı . Yani neredeyse 2 yıldır takamıyorum acaba zene götürsek genişletme yaparlar mi ? Ve ücretlimidir
ataninannesii MinelAskEla evet ucretli ama usterseniz modelini de değiştirebilirsiniz. ben hem genisletmistim hem modelini degistirmistim. pırlantası ayni kaliyor tabii
Denizvepasa MinelAskEla ben daha bayramdan önce sordum. 800 tl ye genisletiliyormus en son fiyatı oydu. Modelini değiştirmek istersekte merkezden benim yuzugumun ederini ogrenip beni aramislardi. Beğendiğim modeli almak icin 3500 civari eklememiz gerekiyordu ki yuzugumu 2800 e saymislardi.
UmayAsya1001 MinelAskEla 2 sene önce daralttırmak için 600 lira fiyat istemişlerdi. Arkadaşlarında söylediği gibi taşını alıp yeni yüzüğe takıyorlar. Hatta o dönem bir arkadaşım kuyumcuya genişletme işlemini 5 liraya yaptırdım demişti sjsjsj şaka gibi ama doğruydu. Büyük ihtimalle yüksek bir fark çıkar bunun içinde değişim öneriyorlar daha makul gibi gösterip
Sadeceanne1612 MinelAskEla kuyumcular 50 tlye genişletmistim hamileyken doğumdan sonra kilo verince de daralttirmistim model falan değiştirmeyi dusunmuyorsaniz beş taş tek taş alyans falan kuyumcular cüzi bi fiyata daraltip genişletiyor
ataninannesii Denizvepasa ben net hatırlamıyorum ama oyle yuksek bir fiyat vermedim ya oldukca cuzi bir miktara degistordim modelini. cunku sey demislerdi sizin yuzugu yeniliyoruz sadece yani yeni yuzuk degil. ayni pirlantayi tekrar takiyorlar hatta.
MinelAskEla UmayAsya1001 ataninannesii Denizvepasa Çok teşekkür ederim. En mantıklısı model değişmesi o zaman yani kendi taşımızı taksın bi gideyim bende bakalım ne dicekler
Denizvepasa ataninannesii bana o şekilde söylemediler. Direkt yeni model yüzükler gösterdiler. Başta 800 verelim dedik sonra ben kilo vermeye karar verdim 😁
ataninannesii Denizvepasa benim dedigim sorun yaparlar, islerine gelmemistir☺️ hatta sehir degisikligi yapacaktım eve kargoladilar.
melissrn MinelAskEla güvendiğin tanıdığın bi kuyumcuya gitsen daha iyi olur bu tür bakımlar için vs çünkü senin taşını alıp değiştirmeleri 5 dklarını almaz aynı boyutta lekeli ve rengi farklı taş koyabilirler eşim kuyumcu ordan biliyorum neler duyuyoruz 😒