TZA Merhaba doğumdan 3 ay sonra smear testi istemişti doktorum yaptırdım. Hemşiresi bugün sonuç için aradı 3 ay sonra tekrar yapcaz dedi bir şey mi çıktı dedim yani şu an ne var diyebiliyoruz ne yok 3 ay sonra tekrar yapılacak o yüzden, o zaman net sonuç çıkar dedi. genelde böyle mi oluyor yoksa şüphelenmeli miyim şu an inanılmaz üzgünüm
Nurerdgn TZA aklında şüphe kalmasın kuzum benim başka bir doktora da yaptır her testte illaki bir yanılma payı vardır bunu teyit etmek için zaten tekrar istemiş
EmineGneDemir TZA ben iki kere yaptırdım hiç öyle bişey demediler canım ama sen yine de stres yapma bana yoktur inşallah bişey
melissrn TZA inşallah bişey yoktur canım..bana doktorum senede bir kere yaptıralım dedi seneye gel tekrar demişti
Karam Minnosunannesi 2200 dogdu 5 aylikkn hic kilo almamisti princ unu vermeye basladim 6 aylik kontrolumuzde kilo almisti 5 aylikkn 5100 du 6 aylik kontrolmzde 6 kilo olmustu hmn hmn anne sutude aliyodu 900 gr almisti dr iyi demisti hatta
TZA EmineGneDemir sizede üst üstü 3 ay arayla mı yapıldı rutin senede 1 mi bilmiyorum çok üzüldüm doktorumada ulaşamadım 1 haftalık konferansa gitmiş hastanede yok
Masal Sonuç raporunuzu neden almıyorsunuz? Ellerinde bir laboratuvar sonucu olmalı, Derecesini öğrenmeniz açısından sonucunuzu isteyin.