Laylaylaylaylom Tuvalet eğitimi ikinci haftadayiz güzel gidiyor cisi öğrendi hiç kaçırmıyor söylüyor fakat kaka hala yapmak istemiyor üç gündür yapmiyo gün içinde 50 kere çiş diyo tuvalete gidiyoruz muhtemelen kaka var ama yapmıyor karnı şişti ne yapabilirim nasıl yonetebilirim bu süreci ne yedireyim psikolojim bozuldu benimde
hankardeslerr Laylaylaylaylom Canım benim oğlumda artık karnım ağrıyor diye ağlıyordu. Bende anlattım büyük tuvaletimizi yaparsak gecicek diye, sonra kendimden örnek verdim karnım çok ağrıyor ben wcye gitcem karnımın ağrısı geçer vs. Diye. Öyle öyle anlata anlata alıştı. Biraz uzun oturuyorduk lazımlıkta. Gelince korkuyordu yapmıyordu bizde o süreçte aşırı zorlandık
Laylaylaylaylom hankardeslerr uzun oturmasını da sağlayamıyor um biz tuvalete 100 kere gidip gelip yapmama aşamasında yiz hala iç çamaşırına yapmaya başlıyor hemen yakalıyorum lazimliga bırakıyor yoksa oturup çıkarmaya çalışmıyor korkuyor
Seyma_52 Bizde 5. Gündeyiz, kalayı bir defa yaptı lazımlıpa ve çok korktu bir daha yapmak istemedi be hep çamaşırına yaptı sonrasında. Sürekli nerden geldiler diye soruyor nereye gidiyorlar diye soruyor ç. Kafası da oturtamadı